Minecraft Fabric Mod Loader nasıl kurulur?

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
RAM
8 GB 2666 MHz
Ekran kartı
GTX 1650 Mobil + UHD 630
İşlemci
i5-9300H
İyi akşamlar. Minecraft'a Fabric kurmam lazım çünkü Sodium isimli bir modu kullanabilmem için Fabric Mod Loader kurmam lazım. Fabric'i kurdum ancak Mod Loader'ı nasıl kuracağımı çözemedim bir türlü. Nasıl kurabilirim? Bazı Minecraft yayıncıları bunu kullanıyor çünkü. TLauncher kullanıyorum.

O dediğiniz Fabric kurma yolu sadece Fabric versiyonunu kuruyor. Bana Mod Loader'ını kurma yolu lazım. Siz bana her şey sil diyorsunuz. Ona kaldıysa bir tane Forge sürümü için her şeyi sil kur yapayım?
O zaman çözebiliyorsanız çözün.
Yardımcı olamıyorsanız yazmayabilirsiniz? Ya da bilmiyorum da diyebilirsiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

O dediğiniz fabric kurma yolu sadece fabric versiyonunu kuruyor. Bana mod Loader'ını kurma yolu lazım. Siz bana her şey sil diyorsunuz. Ona kaldıysa bir tane Forge sürümü için her şeyi sil kur yapayım?

Yardımcı olamıyorsanız yazmayabilirsiniz? Ya da bilmiyorum da diyebilirsiniz?

Fabric dediğiniz şey zaten mod loader. Ayrı bir mod değil.

Fabric dediğiniz şey zaten mod loader. Ayrı bir mod değil.

Ben de diyorum ki mods klasörüne modu atsam da bile modu oyun görmüyor. Benim ayrıca Mod Loader'ını kurmam lazım ama işte onu bilmiyorum. Kaldı ki düz fabric oynamak isteseydim TLauncher'ın kendisinde Fabric sürümleri var zaten.
Düz Minecraft gibi açılıyor. Sadece aşağıda Fabric yazıyor.

Ekran görüntüsü 2021-12-11 123954.jpg

Bak bu gösterdiğim resimde işaretlediğim yer var ya. Heh o işte mod loader.
Mod Loader'i ne olarak düşünüyorsunuz onu da anlamış değilim.

Hocam işte mods klasöründeki hiçbir modu görmüyor. Oyun içinde eklentiler adında bir seçenek bile yok. Direkt hiçbir modu görmüyor oyun.
Ki görseydi çakışmadan ötürü crash yerdim zaten oyundan.
Fabric API indirip attım mods klasörüne ve yine görmüyor. Mod loader yok. Onu nasık kurabilirim hiçbir fikrik yok.

Eğer modlar bir klasörün içindeyse görmüyor az önce bende yaşadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı