Minecraft Farklı Platformlardan Bir Arada Nasıl Oynanır?

XjestoTR

Hectopat
Kardeşim telefondan Minecraft oynuyor. Ben PC'den benim Minecraft'ım Windows 10 Edition onla birlikte arkadaş olsak bile aynı mineplex sunucusuna giremiyoruz, nasıl girebiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Orada servers kısmından aynı sunucuya girmeniz gerek sonra da party atarsın kardeşine sonrasında sen neye girersen o da otomatik olarak girer.

Party nasıl atacağım
Hatırlamıyorum fakat sanırım /party yazarsan zaten orada çıkar öyle bir komut olup olmadığı /party kullanıcıadı olacak ama önce aynı sunucuya bağlanmanız gerek onu da envanterindeki eşyalardan biriyle yapıyordun sanırım tabii aynı serverde iseniz direkt olarak party atman yeterli olur.

Hatırlamıyorum fakat sanırım /party yazarsan zaten orada çıkar öyle bir komut olup olmadığı /party kullanıcıadı olacak ama önce aynı sunucuya bağlanmanız gerek onu da envanterindeki eşyalardan biriyle yapıyordun sanırım tabii aynı serverde iseniz direkt olarak party atman yeterli olur.

Deniyorum bekleyin
Hocam oldu konuyu kapatabilirsiniz :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı