Minecraft fiyat farklılığı

Üyeeee

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben Minecraft'ı orijinal şekilde indirmek istiyorum ama bir konuda sıkıntıya düştüm. Minecraft.net de windows 10 için olan 29 Dolar ama aynı paket microsoft.com da 85 TL. Bunlar arasında fiyat dışında bir farklılık var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben Minecraft'ı orijinal şekilde indirmek istiyorum ama bir konuda sıkıntıya düştüm. Minecraft.net de windows 10 için olan 29 Dolar ama aynı paket microsoft.com da 85 TL. Bunlar arasında fiyat dışında bir farklılık var mıdır?
Microsoft'ta büyük ihtimal yerel fiyatlandırma var.

Büyük ihtimal Java Edition ve Microsft’takini diyorsun. Microsoft olanı PE’nin aynısı sadece bilgisayarda, sunucular falan da aynı yani Online’da mobil oyuncular da gelir karşına. Minecraft.net’teki Java edition onu al daha çok şey olur modlayabilirsin falan (Bu konuda çık bilgili değilim).

Minecraft IOS'da 50, Android'de 24.99 :)
Sana kötü bir haberim var. 🙂 F0D52B3F-4F95-413D-B282-54D16BCBBF10.jpeg

Minecraft'tan pek anlamam kardeşime doğum günü hediyesi olarak istemişti almıştım. Minecraft.net'ten al diğerleriyle bazı şeyler yapılamıyor falan demişti.

Büyük ihtimal Java Edition ve Microsft’takini diyorsun. Microsoft olanı PE’nin aynısı sadece bilgisayarda, sunucular falan da aynı yani Online’da mobil oyuncular da gelir karşına. Minecraft.net’teki Java edition onu al daha çok şey olur modlayabilirsin falan (Bu konuda çık bilgili değilim).
Windows 10 Edition'dan bahsediyor. Java Edition Microsoft Store'da yok

Şundan bahsediyor:

1605875481173.png

1605875503789.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı