Minecraft Forge hatası çözümü

ben ilk önce forgeyi yukledım ve sorunsuz çalışıyordu ama sonradan minecraftı sildim sonra tekrar forgeyı yuklemek ıstedıgımde bu cıkıyor yardım edersen sevınırım :)

Dosya Ekleri

• asd.png
    asd.png
    6,9 KB · Görüntüleme: 770
@mac8080 kardeş önce minecraft'a girip 1.7.2 modunda oynu açman lazım. Sonra Forge'yi tekrar çalıştır kurulacaktır. Ben hala sorunu çözemedim. Bu sefer hata vermiyor köşede Mods activate yazıyor fakat oyuna giriyom mod filan yok :(.

Ben yukardaki sorunu hallettım ama sımdı acınca bunu dıyor ne yapmalıyım

Dosya Ekleri

• asdasd.png
    asdasd.png
    23,9 KB · Görüntüleme: 628
ben java 7 yi yükledim de pc ye bişey olurmu mesela normal minecraftı, oyunları falan açmazsa öyle birşey olurmu söylermisiniz? en kısa sürede yanıtlarsanız sevinirim :)

Son düzenleme:
Önce java 7 yükleyin eğer hala açılmaz ise modlarınızın forge sürümü ile uyumlu olup olmadığnı kontrol edin. :)

Bendede forge modu açılmıyor indirdim mods klasörü açılmadı sizin yaptığımızı denedim minecraft açılmadı eskisine çevirdim açıldı hemen yardım istiyorum çünlü morph modunu oynamak istiyorum birde teamextreme kullananlar için olur değilmi modlar?

hatta benimki 7 java 8 i yüklemem için java birşeyler diyor ama anlamadım

jre1.8.0_31 i jre7 yapıyorum minecraft açmıyor normale çeviriyorum açıyor

Çoğunuz Java 8'e güncelledikten sonra Minecraft Forge'yi açamadınız değil mi? Normal Minecraft açılıyor fakat Forge açılmıyor! Oyunu sıfırladınız, baştan yüklediniz ama yok, açılmıyor. Şimdi o sorunun çözümünü anlatacağım size. Ben de bu sorunu yaşadım bu yöntemle çözdüm. @SorryForDeadYou isimli arkadaş da bu sorunu yaşamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Yardım ederken ban yemiştim :)

1. Sorun Java 8'den kaynaklı öyle değil mi? O zaman biz de eski Java sürümünü yükleriz. Java Downloads for All Operating Systems Version 7 Update 71 Bu adresten sisteminize göre eski Java sürümünü yükleyin.
  2. Launcheri açıktan sonra Forge'yi seçip(tabi Forge yüklüyse :D) Edit Profile kısmına giriyoruz ve Exectuable kısmını işaretleyerek jre1.8 falan yazan yeri jre7 olarak değiştiriyoruz ve Save Profile diyerek kaydediyoruz.
    Eki Görüntüle 32098
    Eki Görüntüle 32097
  3. Oyunu açıyoruz ve sonuç olarak oyunumuz açılıyor :DEki Görüntüle 32099
    Hadi kolay gelsin.. :D
kkp0B9.png
dediğini yaptım bu sorunu verdi çözüm ?

Çoğunuz Java 8'e güncelledikten sonra Minecraft Forge'yi açamadınız değil mi? Normal Minecraft açılıyor fakat Forge açılmıyor! Oyunu sıfırladınız, baştan yüklediniz ama yok, açılmıyor. Şimdi o sorunun çözümünü anlatacağım size. Ben de bu sorunu yaşadım bu yöntemle çözdüm. @SorryForDeadYou isimli arkadaş da bu sorunu yaşamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Yardım ederken ban yemiştim :)

1. Sorun Java 8'den kaynaklı öyle değil mi? O zaman biz de eski Java sürümünü yükleriz. Java Downloads for All Operating Systems Version 7 Update 71 Bu adresten sisteminize göre eski Java sürümünü yükleyin.
  2. Launcheri açıktan sonra Forge'yi seçip(tabi Forge yüklüyse :D) Edit Profile kısmına giriyoruz ve Exectuable kısmını işaretleyerek jre1.8 falan yazan yeri jre7 olarak değiştiriyoruz ve Save Profile diyerek kaydediyoruz.
    Eki Görüntüle 32098
    Eki Görüntüle 32097
  3. Oyunu açıyoruz ve sonuç olarak oyunumuz açılıyor :DEki Görüntüle 32099
    Hadi kolay gelsin.. :D
Bendede bu sorun var nasıl giderebilirim ?

Dosya Ekleri

• bandicam 2015-06-20 01-59-21-546.jpg
    bandicam 2015-06-20 01-59-21-546.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 388

Technopat Haberler

Geri
Yukarı