Logları paylaşırsanız çözüm çok daha kolay olur. Hatanın aslını tespit edebiliriz. "çökme raporunu göster"i seçin veya oyun klasöründen dosyayı paylaşın.
Konu sahibi zaten ekran kartı paylaşmış ve gerçek Launcher'ı kullanıyor. Microsoft hesabına bağlı, resmi bir profili var. Başka bir Launcher deneyerek kendini riske atmasının bir gereği yok bence.
Minecraft crash log paylaşın yardımcı olalım.
İçindekileri kopyalayıp burada kod etiketi ile paylaşabilirsiniz.Hocam txt dosyasını yükleyemiyorum nasıl atacağım raporu?
5 ifadeden daha fazlasını ekleyemezsiniz diyor.İçindekileri kopyalayıp burada kod etiketi ile paylaşabilirsiniz.
Çıktıdaki bazı yazıları emoji sandığı için site sorun çıkarıyor. Dosyayı Google Drive'a ya da Github Gist'e yükleyebilirsiniz.5 ifadeden daha fazlasını ekleyemezsiniz diyor.
Çıktıdaki bazı yazıları emoji sandığı için site sorun çıkarıyor. Dosyayı Google Drive'a ya da Github Gist'e yükleyebilirsiniz.
Bişey değişmedi hocam.O
Oyuna daha fazla RAM vermeyi deneyin.
Bilgisayarı yeniden başlatıp hem launcher'ı hem de java'yı dahili grafik yerine ekran kartı ile çalışacak şekilde ayarlayın. Masaüstüne sağ tıklayıp grafik ayarlarında yapabilirsiniz.Bişey değişmedi hocam.
Bu arada diğer launcherlardada hata alıyorum oyun kökten gitti.![]()
Hocam orijinal launcheri bulamadım korsan olanda denedim ama açılmadı yine.Bilgisayarı yeniden başlatıp hem launcher'ı hem de java'yı dahili grafik yerine ekran kartı ile çalışacak şekilde ayarlayın. Masaüstüne sağ tıklayıp grafik ayarlarında yapabilirsiniz.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.