Minecraft FPS problemi

Sisteminiz iyi aslında. Ben daha düşük sistemle 30-40 FPS alıyorum. Ayrıca OptiFine indirdiniz mi? Eğer indirmediyseniz OptiFine indirin ve en iyi FPS veren ayarları yapın.
Ayrıca Minecraft'a RAM vermeyide unutmayınız.

OptiFine indirmeyi denedim zararlı falan falan dedi Google direk vazgeçtim ama indirsemde aynısı olacak gibime geliyor.

Java Edition oynuyorsan FPS düşüşleri çok normal çünkü optimizesi bayağı rezalet ama Windows 10 Edition'un optimizesi çok kaliteli.
Sitesinden indirirseniz sıkıntı olmaz. Bildiğim kadarıyla sitesi OptiFine net. Bende oradan indiriyorum bir sıkıntı olmaz merak etmeyin.

OptiFine işe yarar bayağı.

Çözüm;
OptiFine'ın hiçbir zararı yoktur Minecraft'ta düşük FPS alıyorsanız kesinlikle OptiFine indirin en düşük ayarlara alırsanız rahat +50 FPS bazen +100 FPS fark yaratabiliyor.
OptiFine indirme linki: OptiFine Downloads
Çok büyük farklar yaşayacaksın :D iyi oyunlar.

Benim problemim FPS değilki arka plana atıp bir anda oyuna girince 100 FPS'den 5 FPS'ye düşüyor yani arka planda 100 FPS alıyor oyuna dönüp ESC bastığım anda FPS 6'nın üstüne çıkmıyor neden böyle oluyor veya düzeltebilir miyim?
Sitesinden indirirseniz sıkıntı olmaz. Bildiğim kadarıyla sitesi OptiFine net. Bende oradan indiriyorum bir sıkıntı olmaz merak etmeyin.

Bunun hakkında bilgisi olan birkaç kişiyi etiketleyebilir misiniz rica etsem.

Arka plana aldığınızda (eklenti yoksa) FPS limiti girmez oyun içi FPS limiti açık olabilir. Video ayarlarından kontrol edin hocam.

Bir de o sistemde kasması mümkün değil 2 GB RAM GT220 ekran kartı Pentium işlemcide 80 FPS oynuyorum. 1.16.5 sürümünde

Arka plana aldığınızda (eklenti yoksa) FPS limiti girmez oyun içi FPS limiti açık olabilir. Video ayarlarından kontrol edin hocam.

Bir de o sistemde kasması mümkün değil 2 GB RAM GT220 ekran kartı Pentium işlemcide 80 FPS oynuyorum. 1.16.5 sürümünde

Hocam FPS sınırı yok bendeki problem arka planda 100 FPS oyuna giriyorum 6 FPS geçmiyor tek hata bu cidden sıkıldım bir de eklenti dediğiniz nedir hocam tüm detaylarıyla anlatsanız müthiş olur normalde 100 150 FPS alıyorum arka plana atınca ama şu anda oyuna bir anda girip ESC basınca 6 FPS geçmiyor bir sıkıntı var birde fps limitini sınırsız yaptım hala aynı

Eklenti derken PvP modu fps arttırıcı modlardan bahsetmiştim hocam. MSI Afterburner kullanarak RAM, GPU, CPU'nun kullanımını gözlemleyin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı