Minecraft FPS Sorunu

İşletim sistemi
Windows 7

theHashCampo

Kilopat
Merhabalar Minecraft'ta 15-30 FPS alıyorum akıcılık yok oyundan ancak CS:GO 60 FPS'den fazla alıyorum ve akıcı internetteki 10-20 tane FPS arttırma videosu izledim uyguladım oyunu silip tekrar kurdum sorun düzelmedi sorun neden kaynaklıdır?

Merhabalar Minecraft'ta 15-30 FPS alıyorum akıcılık yok oyundan ancak CS:GO 60 FPS'den fazla alıyorum ve akıcı internetteki 10-20 tane FPS arttırma videosu izledim uyguladım oyunu silip tekrar kurdum sorun düzelmedi sorun neden kaynaklıdır?
OptiFine kurdun mu? Performansını çok fazla yükseltir. Ben OptiFine ile 150-200 FPS alırken Vanilla'da oyun bazen kasıyor bile.

Optifine kurun, java versiyonunuzu güncel tutun ve mümkünse orta ayarlarda oynayın. Orjinal launcher ile oynamanız daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı