Dosyayı indirmiyorum virüslüdür diye. Konu sahibi virüslü dosyayı açtıysa virüslüdür zaten bilgisayarı. O yüzden konu sahibinin dosyayı indirmesi ve VirusTotal'de taratması daha iyi olur. Ama indirince dosyayı yine de açmasın sadece VirusTotal'e koysun sonra.
Dosyayı indirmiyorum virüslüdür diye. Konu sahibi virüslü dosyayı açtıysa virüslüdür zaten bilgisayarı. O yüzden konu sahibinin dosyayı indirmesi ve VirusTotal'de taratması daha iyi olur.
Kaspersky sezgisel bir tespit yapmıştır büyük ihtimal. FP olsa bile açmanızı hiç önermiyorum. Büyük ihtimal virüslüydü veya şüpheli hareketler gerçekleştirdi ve Kaspersky sezgisel analiz ile yakalayıp silmiştir.
Kaspersky sezgisel bir tespit yapmıştır büyük ihtimal. FP olsa bile açmanızı hiç önermiyorum. Büyük ihtimal virüslüydü veya şüpheli hareketler gerçekleştirdi ve Kaspersky sezgisel analiz ile yakalayıp silmiştir.
Virüsü giderdim hocam bayağı uğraştım temizledim virüsü şu an virüs yok bilgisayarda. Bildiğiniz mod var mı hocam oynayabileceğim güzel CurseForge'dan teknik olsa güzel olur 1.16.5+.
Virüsü giderdim hocam bayağı uğraştım temizledim virüsü şu an virüs yok bilgisayarda. Bildiğiniz mod var mı hocam oynayabileceğim güzel CurseForge'dan teknik olsa güzel olur 1.16.5+.