Minecraft "geçersiz oturum" hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

GGHesap

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar mühendisi
Arkadaşlar merhaba. Ben bir sunucuya girmeye çalışıyorum, mc.hypixel.net. Bu sunucuya fakat girdigimde geçersiz oturum hatası veriyor. Ben buna sonoyuncunun çoklu oyuncu kısmından giriyorum, normalde giriliyordu fakat sonradan böyle oldu. Ne yapmalıyım?
Koskoca Technopat'da bana yardım edecek yok mu? :(.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Ben bir sunucuya girmeye çalışıyorum, mc.hypixel.net. Bu sunucuya fakat girdigimde geçersiz oturum hatası veriyor. Ben buna Sonoyuncu'nun çoklu oyuncu kısmından giriyorum, normalde giriliyordu fakat sonradan böyle oldu. Ne yapmalıyım?
Koskoca Technopat'da bana yardım edecek yok mu? :(.

Minecraft'ın orijinal sitesinden indirip mi girdiniz. Satın alarak mı oynamaya çalıştınız?

Orjinal siteden indirdim ama sonoyuncunun sitesinden indirdim.

Minecraft'ın orijinal sitesinden indirip mi girdiniz. Satın alarak mı oynamaya çalıştınız?

Sonoyuncunun sitesinden sonoyuncuyu indirdim oradan çoklu oyunculu kısmındanda mc.hypixel.net. Sunucusuna girmeye çalıştım ama geçersiz oturum hatası verdi normalde olurdu.

Minecraft.net'ten başka indirdiğiniz hiçbir yer orijinal değildir. Artı olarak sonoyuncunun orijinal hesabınız ile kaydettiğinden de emin olun.

Yok kardeşim ben Minecraft'ı indirmedim sonoyuncuyu indirdim orijinal hesap derken anlamadım sorunumu bulursanız en iyi seçeceğim.

Hayır olmazdı. Sonoyuncu premiumsuz bir minecraft serveridir. Hypixel ise premiumludur. Premium satın almak için 25 Euro gibi bir fiyata minecraft.netten veya 10 15 tl'ye satan yerlerden premium satın alın.

Minecraft.net üzerinden satın alıp yine minecraft.net veya destekli bir siteden indirdiğiniz eminseniz eğer Microsoft desteğe başvurabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı