Minecraft "geçersiz oturum" hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

GGHesap

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar mühendisi
Arkadaşlar merhaba. Ben bir sunucuya girmeye çalışıyorum, mc.hypixel.net. Bu sunucuya fakat girdigimde geçersiz oturum hatası veriyor. Ben buna sonoyuncunun çoklu oyuncu kısmından giriyorum, normalde giriliyordu fakat sonradan böyle oldu. Ne yapmalıyım?
Koskoca Technopat'da bana yardım edecek yok mu? :(.

Son düzenleyen: Moderatör:
Notch Minecraft'ın crack oynamasına izin vermiştir fakat Microsoft izin vermiyor yani korsan oluyor.

Olmuyor öyle. Milyonlarca kişi premiumsuz serverlerde oynuyor.
Tamam teşekkürler en kısa zamanda Premium alacagım.

10 15 tl'ye satılan yerlerden alabilirsiniz eskiden ben ucuzahesap.com'dan almıştım ama hala güvenilir midir bilmiyorum. Araştırıp al.

Minecraft Premium ve Premiumsuz diye ayrılmıyor. Yabancı sitelerde bile "Cracked" yani korsan olarak geçiyor.

Korsan deseler bile korsan oynayan birisi ile premiumu olan yani satın alan kişi aynı yerde oynamıyor.
Anlamadım bana korsan mı diyorsunuz zirealel teşekkürler Premium alacagım en kısa zamanda :D.

Oyunu korsan oynuyorsunuz hakka giriyorsunuz demeye çalışıyorlar ama bence alakası bile yok. Başka oyunlar olsa korsan olabilirdi fakat minecraft olunca işler farklı oluyor.

Olmuyor öyle. Milyonlarca kişi premiumsuz serverlerde oynuyor.

10 15 tl'ye satılan yerlerden alabilirsiniz eskiden ben ucuzahesap.com'dan almıştım ama hala güvenilir midir bilmiyorum. Araştırıp al.
Notch'un kendi yaptığı açıklamalara bakarsan anlarsın. O zamanda kendisi oyunun cracklenmesi için online mode ayarını koymuş ve izin vermiştir fakat Microsoft izin verdiğini söylemedi.

Bunu söylediğinizi ortalama 2 gün Minecraft oynamış biri bile biliyor zaten ki ben 6 yılı aşkın süredir Minecraft oynuyorum.

Ben zaten dün başlamıştım. Birkaç sene premiumsuz serverlerde oynadıktan sonra premium satın aldım. Yani premiumsuz oynayana korsan oynuyorsun denilemez. Herkes oynuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı