Arkadaşlar merhaba. Ben bir sunucuya girmeye çalışıyorum, mc.hypixel.net. Bu sunucuya fakat girdigimde geçersiz oturum hatası veriyor. Ben buna sonoyuncunun çoklu oyuncu kısmından giriyorum, normalde giriliyordu fakat sonradan böyle oldu. Ne yapmalıyım?
Koskoca Technopat'da bana yardım edecek yok mu? .
Hayır olmazdı. Sonoyuncu premiumsuz bir Minecraft serveridir. Hypixel ise premiumludur. Premium satın almak için 25 Euro gibi bir fiyata Minecraft. Netten veya 10 15 TL'ye satan yerlerden Premium satın alın.
Kardeşim neyini anlamıyorsun block.mc ve sonoyuncu gibi serverlar premiumsuz oluyor senin premiumun yok hypixel'e girmen için premium satın alman gerek.
Pardon sinirlendim bir an
Korsan sahte demek yani paralı olan bir oyunu parasız bir şekilde internetten indirmek. Fakat arkadaş bilmiyor ki Minecraft'ta korsan diye bir şey yok .
Bakın minecraft'ın bir premiumsuz birde premiumlu hali var. Premiumsuz hesaplar yani sadece isim yazıp oyuna girenler premiumsuz oyuncular. Hypixel gibi diğerlerinden daha iyi olan serverler ise premium ister. Premimumu almak için 25 euro'ya minecraft.net sitesinden veya 10 15 tl'ye satılan sitelere bakınız.
Korsan sahte demek yani paralı olan bir oyunu parasız bir şekilde internetten indirmek. Fakat arkadaş bilmiyor ki Minecraft'ta korsan diye bir şey yok .
Bakın Minecraft'ın bir premiumsuz bir de Premium'lu hali var. Premiumsuz hesaplar yani sadece isim yazıp oyuna girenler premiumsuz oyuncular. Hypixel gibi diğerlerinden daha iyi olan serverler ise Premium ister. Premimumu almak için 25 Euro'ya minecraft.net sitesinden veya 10 15 TL'ye satılan sitelere bakınız.