Arkadaşlar merhaba. Ben bir sunucuya girmeye çalışıyorum, mc.hypixel.net. Bu sunucuya fakat girdigimde geçersiz oturum hatası veriyor. Ben buna sonoyuncunun çoklu oyuncu kısmından giriyorum, normalde giriliyordu fakat sonradan böyle oldu. Ne yapmalıyım?
Koskoca Technopat'da bana yardım edecek yok mu? .
Oyunu korsan oynuyorsunuz hakka giriyorsunuz demeye çalışıyorlar ama bence alakası bile yok. Başka oyunlar olsa korsan olabilirdi fakat minecraft olunca işler farklı oluyor.
Notch'un kendi yaptığı açıklamalara bakarsan anlarsın. O zamanda kendisi oyunun cracklenmesi için online mode ayarını koymuş ve izin vermiştir fakat Microsoft izin verdiğini söylemedi.
Notch'un kendi yaptığı açıklamalara bakarsan anlarsın. O zamanda kendisi oyunun cracklenmesi için online mode ayarını koymuş ve izin vermiştir fakat Microsoft izin verdiğini söylemedi.
Ben zaten dün başlamıştım. Birkaç sene premiumsuz serverlerde oynadıktan sonra premium satın aldım. Yani premiumsuz oynayana korsan oynuyorsun denilemez. Herkes oynuyor.
Oyun 6 senedir Microsoft'un elinde isteseler kapatırlar ama oyuncu kaybını istemiyor veya takmıyor olabilirler. Sizinle kavgaya girip seviyemi düşürmek istemiyorum. İyi sosyaller.