Minecraft Görüntüde Pikselleşme

İşletim sistemi
Windows 10

Cagannnn

Decapat
Yer
Tristan da Cunha
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle selam, yaşadığım bir sorun var.
Minecraft oynuyordum, sonrasında çözünürlük seviyemi değiştirmeyi denedim. Oyunda aniden bir pikselleşme oldu. Herhangi bir sorun yoktu lakin bu sorunu çözmek için eski çözünürlük seviyeme döndüğümde yine aynı sorun oluştu. Eskiden net bir şekilde oynadığım oyunda şu an uzaklar pikselleşiyor. Online serverlere giriyorum, uzaktaki yazılar piksel oluyor. Yakınına gidiyorum yine piksel. Oyunu görebiliyorum lakin bulanık ve piksel piksel. Sorunuma çözüm bulabilir misiniz?

Öncelikle selam, yaşadığım bir sorun var.
Minecraft oynuyordum, sonrasında çözünürlük seviyemi değiştirmeyi denedim. Oyunda aniden bir pikselleşme oldu. Herhangi bir sorun yoktu lakin bu sorunu çözmek için eski çözünürlük seviyeme döndüğümde yine aynı sorun oluştu. Eskiden net bir şekilde oynadığım oyunda şu an uzaklar pikselleşiyor. Online serverlere giriyorum, uzaktaki yazılar piksel oluyor. Yakınına gidiyorum yine piksel. Oyunu görebiliyorum lakin bulanık ve piksel piksel. Sorunuma çözüm bulabilir misiniz?
Ekran kartınız nvidia ise nvidia denetim masasından görüntü ayarlarını önayarla yap kısmına girip 3D uygulamaların karar vermesine izin ver seçeneğini seçin. (Oyununuzda FPS düşüşü olabilir düşük FPS alıyorsanız bu ayarı yapmayın.)

Dosya Ekleri

• resim_2021-01-25_002952.png
    resim_2021-01-25_002952.png
    435,2 KB · Görüntüleme: 821
  • resim_2021-01-25_003032.png
    resim_2021-01-25_003032.png
    435,2 KB · Görüntüleme: 731
Yaptım, lakin hala aynı.

Evet, birkaç kez silip yükledim.

Mod falan yükledin mi? Nereden oynuyorsun bir de?

Ayarları sıfırlamayı deneyebilirsin.

Sorunun çözülmez ise cleanup Utility ile sürücünü kaldırıp güncel sürücüyü kurmayı dene.

Tam ekrandan çıkınca ekran pikselleşiyor mu?
Yok, tam ekrandan çıkınca pikselleşme yok oluyor lakin oyunu tam ekranda oynamak en sağlıklısı.

Sorunun çözülmez ise cleanup Utility ile sürücünü kaldırıp güncel sürücüyü kurmayı dene.

Sorun ekran kartında değil, çünkü diğer oyunlarda herhangi bir pikselleşme sorunu öne çıkmıyor.

Ayarları birkaç kez sıfırladım. Şöyle ki elimde 3 tane Launcher var.
1- CraftRise [pikselleşme sorunu]
2- SonOyuncu [pikselleşme sorunu]
3- TLauncher [pikselleşme sorunu]
Yani elimdekilerin üçünde de aynı sorunu yaşıyorum.

Mod yüklemedim.

Ha bir de, sürücüm güncel.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı