Minecraft GPU kullanıyor

samet1nann

Centipat
Daha fazla  
Minecraft oynarken ekran kartımı daha çok kullanıyor bunu nasıl değiştirebilirim? Yani daha çok işlemciyi kullanmasını istiyorum shader falan kullanmıyorum.

Ek: Modsuz bir şekilde oynuyorum

Minecraft oynarken ekran kartımı daha çok kullanıyor bunu nasıl değiştirebilirim? Yani daha çok işlemciyi kullanmasını istiyorum shader falan kullanmıyorum.

Ek: Modsuz bir şekilde oynuyorum

Dümdüz Minecraft oynuyorsan RAM kullanımın vesaire de fazla olur. Premium Minecraft'ın varsa Simply Optimized Mod paketini modrinth üzerinden kurabilirsin

Bu şekilde kullanımlar biraz daha düşer ve FPS artar. Tabii FPS limitlemezsen yine çok kullanır

Dümdüz Minecraft oynuyorsan RAM kullanımın vesaire de fazla olur. Premium Minecraft'ın varsa Simply Optimized Mod paketini modrinth üzerinden kurabilirsin

Bu şekilde kullanımlar biraz daha düşer ve FPS artar. Tabii FPS limitlemezsen yine çok kullanır
Normalde sunucularda oynuyorum pvp modları felan kullanıyorum ekran kartımın ısınmaya başladığını görünce modlardan felandır diyordum bu sefer modsuz denedim yine aynı şekil ekran kartı kullanımı 100 ü gördü

Normalde sunucularda oynuyorum PvP modları falan kullanıyorum ekran kartımın ısınmaya başladığını görünce modlardan falandır diyordum bu sefer modsuz denedim yine aynı şekil ekran kartı kullanımı 100'ü gördü

Minecraft premiumun varsa dediğim mod paketini dene. FPS uçuruyor ve ekran kartı kullanımı da çok düşük.

1750600198150.png

Sende ekran kartı kullanımı düşük olabilir ama bende olmuyor bunu da denedim fabulously optimized modpaketini de denedim olmadı bunun bir ayarı olmalı.

Peki işlemci kullanımı nasıl. Ona da çok fazla yükleniyor mu?

Ekran kartınin kedi yazılımı ile FPS kısıtlamayı dene ekran kartın habire 100-200 FPS vermeye çalışmasın 60-70 FPS diye ayarlarsan ekran kartına çok fazla yük binmez

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı