hocam anlaması biraz zor bir cümle olmuş ve onu nasıl halledebilirim?Ekran kartı yani masaüstüde, görüntü veren ekran kartı işlemciye bağlı işlemcinin ayarlarından ekran kartına vermelisiniz. Görüntüyü işlemcinin içindeki ekran kartı veriyor.
Hocam anlaması biraz zor bir cümle olmuş ve onu nasıl halledebilirim?
seçin yerinden 4050 yi seçtim şimdi oldumu?Hocam işlemcinin içinde ekran kartı vardır ek olarak o ekran kartına bağlı şu an bilgisayarınız öyle görüntü veriyor bu sayede ana ekran kartını koruyor ancak biz böyle istemiyoruz AMD ise AMD Intel ise Intel işlemci yerine girip ekran kartını atıyacaksınız.
Veya o GeForce paneli var ya oraya girip phsicx yapılandırmasına girip ekran kartını seçin.
Az önce fotoğrafını çekip atın dedim ya oraya girip yapın physicx yapılandırması var ya oradan.
hemen deniyorumEvet olmuş olmalı sonra çıkın girin oyundan. Olursa çözüm diye işaretlerseniz sevinirim.
@ömer faruk turan123 çıktım girdim hala bu şekildeEvet olmuş olmalı sonra çıkın girin oyundan. Olursa çözüm diye işaretlerseniz sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.