Minecraft dahili ekran kartını kullanıyor

burak5566

Decapat
Daha fazla  
Minecraft dahili ekran kartım olan Intel'in ekran kartını kullanıyor. Nasıl harici ekran kartım olan RTX 4050'yi kullandırtabilirim?

Dosya Ekleri

• 2025-01-23_20.21.44.png
    2025-01-23_20.21.44.png
    251,7 KB · Görüntüleme: 50
Hocam anlaması biraz zor bir cümle olmuş ve onu nasıl halledebilirim?

Hocam işlemcinin içinde ekran kartı vardır ek olarak o ekran kartına bağlı şu an bilgisayarınız öyle görüntü veriyor bu sayede ana ekran kartını koruyor ancak biz böyle istemiyoruz AMD ise AMD Intel ise Intel işlemci yerine girip ekran kartını atıyacaksınız.

Veya o GeForce paneli var ya oraya girip phsicx yapılandırmasına girip ekran kartını seçin.

Az önce fotoğrafını çekip atın dedim ya oraya girip yapın physicx yapılandırması var ya oradan.

Hocam işlemcinin içinde ekran kartı vardır ek olarak o ekran kartına bağlı şu an bilgisayarınız öyle görüntü veriyor bu sayede ana ekran kartını koruyor ancak biz böyle istemiyoruz AMD ise AMD Intel ise Intel işlemci yerine girip ekran kartını atıyacaksınız.

Veya o GeForce paneli var ya oraya girip phsicx yapılandırmasına girip ekran kartını seçin.

Az önce fotoğrafını çekip atın dedim ya oraya girip yapın physicx yapılandırması var ya oradan.
seçin yerinden 4050 yi seçtim şimdi oldumu?

Dosya Ekleri

• 2025-01-23_23.26.35.png
    2025-01-23_23.26.35.png
    248,6 KB · Görüntüleme: 27

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı