gtx 1050ti derneği
Hectopat
Arkadaşlar, RTX ekran kartım yok fakat mod kuruluyormuş RTX gibi olmaz ama sahdder mod diyorlar sanırım nasıl indireceğim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Arkadaşlar, RTX ekran kartım yok fakat mod kuruluyormuş RTX gibi olmaz ama sahdder mod diyorlar sanırım nasıl indireceğim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
SEUS PTGI is an experimental version of SEUS that includes a totally custom software implementation of ray tracing that does not require an RTX graphics card and will work on any NVIDIA graphics card (though low-end cards may struggle with performance. AMD compatibility is still being worked on). The “PTGI” in the name stands for “Path Traced Global Illumination”, which is the main feature of this project. It also includes ray traced reflections.
Buradan anlatsak anlamazsın, YouTube'de ki videoları izleShader nasıl kuracağım o da yeter bana.
Dostum 1050 Ti ekran kartıyla RTX olsa bile 10 FPS falan alırsın onun yerıne göze hoş gelen shader pack kursan daha iyi olur.
Buradan anlatsak anlamazsın, YouTube'da ki videoları izle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.