Minecraft GTX ekran kartı ile RTX mod oynama

Arkadaşlar, RTX ekran kartım yok fakat mod kuruluyormuş RTX gibi olmaz ama sahdder mod diyorlar sanırım nasıl indireceğim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

RTX ekran kartın olmadan asla Minecraft'ı RTX oynayamazsın bro üzgünüm shader yüklersin ama RTX olmaz.

Standart Minecraft için SEUS PTGI var. RTX kart da gerektirmiyor. Ayrıca ben kendi içindekinden daha başarılı buluyorum.

SEUS PTGI is an experimental version of SEUS that includes a totally custom software implementation of ray tracing that does not require an RTX graphics card and will work on any NVIDIA graphics card (though low-end cards may struggle with performance. AMD compatibility is still being worked on). The “PTGI” in the name stands for “Path Traced Global Illumination”, which is the main feature of this project. It also includes ray traced reflections.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı