Minecraft GTX ekran kartı ile RTX mod oynama

Kart olmadan olmaz diyenler, zaten arkadaş RTX istemiyor. RTX benzeri modlar istiyor ki bu da piyasada doluca var. Ben bir kaç öneri bırakayım ama 1050 TI ile bu modlarda ciddi ayar kısmazsanız FPS'iniz yerlerde sürünür. Bizzat 1050 TI ile denediğim için biliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dipnot : Seus PTGI fena değildir denemeni öneririm.

Hatırladığım kadarıyla, GTX 1060 6 GB ve üstü RTX destekliyor. Ben 1060 6 GB ile betaya katıldım ama mouse geriden geliyordu, oynayamadım. :(
10 serisinde RT ve tensor çekirdekleri bulunmuyor.

Videolar çok sahte ve uzatılmış. Nasıl kuracağım ya?
Bir sakin olup mesajları dikkatlice okursanız anlarsınız. Ben PTGI'ın linkini bıraktım. Açıp oradan bilgi edinebilirsiniz.
Bunun dışında, Google'da "OptiFine shader kurulumu" diye basit bir aramayla bile ulaşabilirsiniz shaderların nasıl kurulduğuna. Kaldı ki konuda bunu anlatmışlar da.

Şuradan hangi sürümü oynuyorsan onu indir ve indirdiğin şeyi kur:

Sonra buradan BSL shader indir:

Ondan sonra oyunu aç ve seçenekler kısmından görüntü ayarlarında shaders yerine git ve orada klasörü aç kısmı var ona tıkla ve açılan klasöre indirdiğin BSL shader'i at. Zaten sonra Minecraft'ta gözükecek ve tıkla ona tamamdır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı