Çözüldü Minecraft Hamachi ile server nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AkeAke

Hectopat
Daha fazla  
Minecraft'ta Hamachi ile server açmayı biliyorum ki arkadaşıma açtırdım ancak Hamachi'de her şeyimiz tam bağlı olduğu halde onun IP'sini girdiğimde servere giremiyorum. Oyun direkt serveri hiç görmüyor. Çözümünü bilen var mı?

Yukarıdaki iki rehberim de işinizi görecektir.

Güvenlik duvarını kapatınca sorunum düzeldi yine de teşekkür ederim.

Selam konuyu hortlattıgım için simdiden özür dilerim ben server. Jar dosyası indirdim BAT dosyasını açtım EULA'yı kabul ettim Hamachi IPS'ini server. Pro'ya yazıyorum o zaman sunucu hata verip açmıyor ama okulda PC'nin IP adresini yazarak girmiştim çözümünü biliyor musunuz?

Selam konuyu hortlattıgım için simdiden özür dilerim ben server. Jar dosyası indirdim BAT dosyasını açtım EULA'yı kabul ettim Hamachi IPS'ini server. Pro'ya yazıyorum o zaman sunucu hata verip açmıyor ama okulda PC'nin IP adresini yazarak girmiştim çözümünü biliyor musunuz?
Server.pro'ya niye girdiniz ki hamachi ip'sini. Siz kendi bilgisayarınızda mı açacaksınız yoksa Aternos gibi yerlerden mi gireceksiniz.

Bak yani simdi Fabric yükledim server kurmaya bastım server. Jar ve start.bat dosyası geliyor start.bat çalıstırıyorum EULA geliyor sözleşmeyi kabul ediyorum yani true server. Properties geliyorum Hamachi IPS'ini yazıyorum Online modu kapatiom server kurmaya geldiginde star.bat veya Java'dan hata geliyor BAT dosyasında port sorunu gibi bir şey diyor Java'da direk açılınca kapanıyor.

Bak yani simdi Fabric yükledim server kurmaya bastım server. Jar ve start.bat dosyası geliyor start.bat çalıstırıyorum EULA geliyor sözleşmeyi kabul ediyorum yani true server. Properties geliyorum Hamachi IPS'ini yazıyorum Online modu kapatiom server kurmaya geldiginde star.bat veya Java'dan hata geliyor BAT dosyasında port sorunu gibi bir şey diyor Java'da direk açılınca kapanıyor.
Hamachi iPV4 adresini girdiniz değil mi iPV6 değil yani.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı