Rehber Minecraft Hamachi ile Vanilla Sunucu Kurulumu

Hocam hortlattım ama kusura bakmayın RAM'i otomatikmi ayarlıyor yoksa bizmi veriyoruz.
Otomatik olarak alıyor. İsterseniz bat komutları ile RAM'i kendiniz ayarlayabilirsiniz.

Ayrıca hamachi bu aralar çalışmayabiliyor, yeni yöntemi öneririm.

Hamachi şu an çalışıyor 2. yöntemi denedim ama purpuru kuramadım dosyaları oluşturduktan sonra kapanıyor serverı açmıyor.

Java sürümü genelde yapıyor bu durumu. Tüm Java'ları kaldırın ve sadece 21 kurun

Sağ olun hocam düzelttim ama pluginleri nasıl kuracağım falling tree kurmak istiyorum direk pluginss yerine jar olarak attım ama çalışmadı acaba başka bir yolumu var kurmanın.

Yeni sürüm 1.20.1 Aternos'tan indirdim direkt serverı taşırken.

Çalıştı hocam attığınız teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam ping sorunu olur mu? Hep Aternos'tan arkadaşlarla oynamak için açıyordum sunucuyu. Hiç açmadım Hamachi'den. Hortlattığımdan konuyu kusura bakmayın.

Hamachi bir babadır bizim için... Ellerinize sağlık hocam.

Hocam ping sorunu olur mu? Hep Aternos'tan arkadaşlarla oynamak için açıyordum sunucuyu. Hiç açmadım Hamachi'den. Hortlattığımdan kusura bakmayın.
Arkadaşlarımla yıllardır kullanıyorum, hiç ping sorunu yaşamadık. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

Hocam ping sorunu olur mu? Hep Aternos'tan arkadaşlarla oynamak için açıyordum sunucuyu. Hiç açmadım Hamachi'den. Hortlattığımdan konuyu kusura bakmayın.

Sizin ve arkadaşınızın interneti stabil ise sıkıntı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…