Rehber Minecraft Hamachi ile Vanilla Sunucu Kurulumu

Hocam ping sorunu olur mu? Hep Aternos'tan arkadaşlarla oynamak için açıyordum sunucuyu. Hiç açmadım Hamachi'den. Hortlattığımdan konuyu kusura bakmayın.
İnternetinize bağlı. Hamachi büyük sunucular üzerinden çalışan bir sistem değil. Sizin internet hızlıysa ping de düşük olacaktır.

@Pixel_less Hocam aternostaki modlu dünyayı kuracağım sunucuya geçirebilir miyim? Nasıl geçiririm?

@Pixel_less Hocam sunucuya girmeye çalıştığımda görseldeki hatayı veriyor. Bir de modpacki server şeklimde kurduğumuzda yine de ayrıca forge kurmalı mıyım?

Dosya Ekleri

• IMG20250814184138.jpg
    280,6 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Mod paketini diğer konuda da dediğim gibi curseforge üzerinden hazır şeklinde indirmeniz lazım. Böylece mevcut ayarların hepsi geçmiş oluyor. Daha sonra server ayar dosyasından server-ip'yi hamachi ip'niz ile değiştirmeniz gerekiyor.

Derseniz mod paketi linkini atın ben de deneyeyim kendimde hamachi ile.

@Pixel_less Bu mod paketi hocam. Server ip'i geçirdim, online'ı kapattıım, server ip'i ile mcde serveri açmaya çalıştığımda yukardaki görseldeki hatayı verdi.

@Pixel_less Bu mod paketi hocam. Server ip'i geçirdim, online'ı kapattıım, server ip'i ile mcde serveri açmaya çalıştığımda yukardaki görseldeki hatayı verdi.
Dediğiniz mod paketini ve bir kaç farklı mod paketini denedim. Dediğiniz mod paketinde ve birkaç tane mod paketinde daha sunucular kendini başlatamadı ve hataya düştüler.

Bazılarında ise sorunsuzca giriş yapıp oynayabildim (hamachi ile). Galiba bazı sunucu dosyalarında sorun var maalesef. Özellikle büyük mod paketlerinde bu sorunları yaşadım.

Ayrıca yukarıda bir sorunuza cevap vermeyi unuttuğumu fark ettim. Evet sunucuyu kursanız da yine kendi tarafınızda da mod paketini kurmanız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…