Minecraft Hamachi server "Can't keep up! Did the System time" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

OrhanKarasu

Femtopat
Daha fazla  
İlk önce selam, rahatsızlık verdiğim için kusura bakmayın ama bu sorunu çözemezsem kafayı yiyeceğim. Minecraft modlu server Hamachi'li bir şekilde Server'ı kuruyorum fakat kurarken Forge'de: "Can't keep up! Did the System time change, or is the server overloaded? Running 3860MS behind, skipping 77 tick(s)" bu yazıyor. Mod kurduktan sonra oyuna giriyorum, modlar olmuş oluyor fakat yere hiçbir şekilde koyamıyorum. Silah Modu da yapmıştım onda da aynı şekilde sıkamıyorum. İnternette biraz araştırdım fakat doğru düzgün bir sonuç yok. Singleplayer'da aynı şekilde aynı Forge'yi aynı modları kuruyorum oluyor fakat multiplayer kısmına gelince modlar çalışmıyor. Server'da modlar gözüküyor ama kullanamıyorum. Allah rızası için yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Running 3860MS behind, skipping 77 tick(s).
Bunun sebebi sunucuya ayrılan sistemin yetmemesi. Modlu sunucular ağırdır, hem oyunu açıp hem sunucuyu bilgisayarında çalıştırdığınızda bilgisayarınızın kaldırmaması normal. Sistem yetişemeyince lag giriyor yani.

Çalışmamasının sebebi de modun sunucuya yüklü olmaması. Forge modlarını sunucunuzda kullanabilmeniz için, sunucuyu Forge'un JAR dosyası ile kurmanız ve modları sunucunun içindeki mod klasörüne de atmanız gerekiyor. Atmazsanız sizde görünmesine rağmen kullanamazsınız, sadece envanterde görünür öylece.

İlk önce selam, rahatsızlık verdiğim için kusura bakmayın ama bu sorunu çözemezsem kafayı yiyeceğim. Minecraft modlu server Hamachi'li bir şekilde Server'ı kuruyorum fakat kurarken Forge'de: "Can't keep up! Did the System time change, or is the server overloaded? Running 3860MS behind, skipping 77 tick(s)" bu yazıyor. Mod kurduktan sonra oyuna giriyorum, modlar olmuş oluyor fakat yere hiçbir şekilde koyamıyorum. Silah Modu da yapmıştım onda da aynı şekilde sıkamıyorum. İnternette biraz araştırdım fakat doğru düzgün bir sonuç yok. Singleplayer'da aynı şekilde aynı Forge'yi aynı modları kuruyorum oluyor fakat multiplayer kısmına gelince modlar çalışmıyor. Server'da modlar gözüküyor ama kullanamıyorum. Allah rızası için yardım edin.
Hocam ram yetersizliğinden dolaylı olabilir, karşıdaki oyuncunun pinginden dolaylı da kaynaklanabilir.
Kontrol et eğer değilse biraz eski sürümlerden de dene.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı