oguzhns Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #1 Minecraft oynayacağım arkadaşlar serverime giremiyor timed out hatası alıyorlar yardım eder misiniz?
C Cranticos Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #2 oguzhns dedi: Minecraft oynayacağım arkadaşlar serverime giremiyor timed out hatası alıyorlar yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun ancak İngilizce bir site. Artı 0 Eksi
oguzhns dedi: Minecraft oynayacağım arkadaşlar serverime giremiyor timed out hatası alıyorlar yardım eder misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buyurun ancak İngilizce bir site.