Minecraft hardcore zorlukta öldükten sonra dünya geri alınabilir mi?

oggy2134

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 3060 i5 12450h 512 gb ssd 16 gb ram
1 yıldır aynı dünyayı oynuyordum. Kurtaramaz mıyım? Bir de olursa Hardcore'dan normal dünyaya çevirebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıldır aynı dünyayı oynuyordum. Kurtaramaz mıyım? Bir de olursa Hardcore'dan normal dünyaya çevirebilir miyim?
İnternetta yazana göre:
Dünya yaratıldıktan sonra Hardcore modunu değiştirmek normalde imkansızdır, ancak NBTExplorer gibi harici programlar kullanarak hardcore etiketini 1 (hardcore) veya 0 (normal) olarak ayarlayarak Hardcore modunu değiştirmek mümkündür.
Dünyayı geri almak için ise ESC'ye basıp yerel ağ paylaşımı gibi bi seçenek olması lazım ona tıklayıp hilelere izin veri açarsanız ve yerel ağda paylaşırsanız /gamemode komudunu kullanarak dünyayı geri alabilirsiniz

Selamlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer daha basit yolunu yapacaksan öldükten sonra seyirci moduna geç. Yerel ağ paylaşımını hileler ile aktif et ama eğer hala sapasağlam bir şekilde hardcore oynamak istiyorsan NBTExplorer gibi programları kullanabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı