kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.685 Makaleler 2 Çözümler 20 16 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar selam, Minecraft oynuyorum bu sıralar ama bilgisayarımda iki ekran kartı bulunuyor. Vega 8 ve Radeon 540X Minecraft Vega 8'de çalışıyor. Nasıl ikinci ekran kartımdan oynayabilirim? Bu makaledeki her şeyi yaptım ama sonuç vermedi. [Çözüldü] R5 M330 bilgisayar Minecraft Oyununda HD 5500 Kullanıyor - Technopat Sosyal
Arkadaşlar selam, Minecraft oynuyorum bu sıralar ama bilgisayarımda iki ekran kartı bulunuyor. Vega 8 ve Radeon 540X Minecraft Vega 8'de çalışıyor. Nasıl ikinci ekran kartımdan oynayabilirim? Bu makaledeki her şeyi yaptım ama sonuç vermedi. [Çözüldü] R5 M330 bilgisayar Minecraft Oyununda HD 5500 Kullanıyor - Technopat Sosyal
F FurkanD12 Centipat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 16 Eylül 2020 #2 kuanbey dedi: Arkadaşlar selam, Minecraft oynuyorum bu sıralar ama bilgisayarımda iki ekran kartı bulunuyor. Vega 8 ve Radeon 540X Minecraft Vega 8'de çalışıyor. Nasıl ikinci ekran kartımdan oynayabilirim? Bu makaledeki her şeyi yaptım ama sonuç vermedi. [Çözüldü] R5 M330 bilgisayar Minecraft Oyununda HD 5500 Kullanıyor - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Ekran kartının denetim masası var mı bilmiyorum. Bende Nvidia Denetim Masası var. Var ise ona girip ekran kartı tercihini 2.'si olarak yap. Artı 0 Eksi
kuanbey dedi: Arkadaşlar selam, Minecraft oynuyorum bu sıralar ama bilgisayarımda iki ekran kartı bulunuyor. Vega 8 ve Radeon 540X Minecraft Vega 8'de çalışıyor. Nasıl ikinci ekran kartımdan oynayabilirim? Bu makaledeki her şeyi yaptım ama sonuç vermedi. [Çözüldü] R5 M330 bilgisayar Minecraft Oyununda HD 5500 Kullanıyor - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Ekran kartının denetim masası var mı bilmiyorum. Bende Nvidia Denetim Masası var. Var ise ona girip ekran kartı tercihini 2.'si olarak yap.
KS KS kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.685 Makaleler 2 Çözümler 20 16 Eylül 2020 #3 Ekran kartım amd ama dediğiniz işlemlere yapmama fayde etmedi ekran kartı sürücülerimde güncel bu arada Artı 0 Eksi
Ekran kartım amd ama dediğiniz işlemlere yapmama fayde etmedi ekran kartı sürücülerimde güncel bu arada