Minecraft Hayvanları Gökyüzü Base'e Çıkarma

Yer
Bremen
Daha fazla  
Meslek
NCR Trooper
Merhaba, arkadaşlar arasında Minecraft Survival oynuyorduk ama herkes tek takılıyordu. Sonra ben evimin üstüne şakasına "Swastika" işareti yaptım bunu yaptıktan arkadaşlarım bana savaş ilan etti ve kendilerince Osmanlı klanını kurdu. Benim evimi yağmaladılar. Bende onlara az çektirtmedim. Bu yağmalama olayından çok sıkıldım gökyüzüne base yaptım ama bir sorun var. Et kaynağı için hayvan çiftliği yapacağım ama hayvanları gökyüzündeki baseme nasıl çıkartacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

2021-05-25_14.48.44.png

Yağmalanan baseim.

Yeni baseim.
2021-05-25_14.44.25.png

2021-05-25_14.46.27.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığım link de 22:33'de köylüyü çıkarıyor ondaki gibi bir sistem ile çıkarabilirsiniz.

Yeğenim bile oynuyor bu oyunu ben bilmiyorum oynamayı. :D Online mı oynuyorsunuz nasıl oluyor? Sunucular resmi mi?
Yok hocam bir arkadaş modlu server açtı sonra bize link attı oradan giriyoruz. Resmi sunucu değil. Aternos.org sitesinden ücretsiz açmış benim pek bilgim yok.

Var. Siz bilmiyorsunuz.
Yok. Minecraft barındırdığı her şeyde olduğu gibi hikayeyi de oyuncuların hayal gücüne bırakıyor.
Mojang tarafından sunulmuş veya onaylanmış resmi bir hikaye yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı