TheBurak43 Femtopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #1 Merhaba. Çok mod kurdum ve hepsi hata verdi. Uyumlu sürümler ama Forge çökme hatası veriyor. Çözümü nedir?
Merhaba. Çok mod kurdum ve hepsi hata verdi. Uyumlu sürümler ama Forge çökme hatası veriyor. Çözümü nedir?
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #2 TheBurak43 dedi: Merhaba. Çok mod kurdum ve hepsi hata verdi. Uyumlu sürümler ama Forge çökme hatası veriyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Mod ile sürüm uyumlu olmayabilir. Kontrol ettiniz mi? Artı 0 Eksi
TheBurak43 dedi: Merhaba. Çok mod kurdum ve hepsi hata verdi. Uyumlu sürümler ama Forge çökme hatası veriyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Mod ile sürüm uyumlu olmayabilir. Kontrol ettiniz mi?
Luff Decapat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 211 Çözümler 1 10 Haziran 2021 #3 TheBurak43 dedi: Merhaba. Çok mod kurdum ve hepsi hata verdi. Uyumlu sürümler ama Forge çökme hatası veriyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Kullandığın launcher üzerinden oyuna verdiğin RAM değerini artırıp azaltmayı dene. Uygun olan durumda ise çalışacaktır. Artı 0 Eksi
TheBurak43 dedi: Merhaba. Çok mod kurdum ve hepsi hata verdi. Uyumlu sürümler ama Forge çökme hatası veriyor. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Kullandığın launcher üzerinden oyuna verdiğin RAM değerini artırıp azaltmayı dene. Uygun olan durumda ise çalışacaktır.
KS KS TheBurak43 Femtopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #4 HalePlace dedi: Mod ile sürüm uyumlu olmayabilir. Kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet aynı. Şu mod 1.16.5 için ama hata veriyor. https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/modernworldcreation Luff dedi: Kullandığın launcher üzerinden oyuna verdiğin RAM değerini artırıp azaltmayı dene. Uygun olan durumda ise çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM var. 4'ünü veriyorum. Artı 0 Eksi
HalePlace dedi: Mod ile sürüm uyumlu olmayabilir. Kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet aynı. Şu mod 1.16.5 için ama hata veriyor. https://www.curseforge.com/minecraft/mc-mods/modernworldcreation Luff dedi: Kullandığın launcher üzerinden oyuna verdiğin RAM değerini artırıp azaltmayı dene. Uygun olan durumda ise çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... 8 GB RAM var. 4'ünü veriyorum.
GamersPro Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 517 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #5 Hocam ekran görüntüsünü atar mısınız? Eğer eksik diyorsa bir tane daha mod yüklemeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
Moliu Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 302 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopum: Lenovo G580 Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 710M İşlemci: Intel Core i3 2348M İşletim Sistemi: Windows 10 x64 Bit Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #6 Bazı modları kurmak için eklentiler gerekir örnek vereyim kalkan modu için curse Forge eklentisi gerekir gerekli eklentileri kurarsanız düzelir Bana da olmuştu o yüzden biliyorum Bu arada TLauncher kullanıyorsan geçerlidir Artı 0 Eksi
Bazı modları kurmak için eklentiler gerekir örnek vereyim kalkan modu için curse Forge eklentisi gerekir gerekli eklentileri kurarsanız düzelir Bana da olmuştu o yüzden biliyorum Bu arada TLauncher kullanıyorsan geçerlidir