Çözüldü Minecraft herobrine modunda herobrine farklı gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Kullandığının mod olma ihtimali yok keza modlar resource pack istemezler, kullandığın bir datapack ve muhtemelen from the fog kullanıyorsun. Resource packi kur.

Kanka mod paketi değil sadece from the fog ama nedense çok garip gözüküyor.

Dostum datapack olarak kurmuşsun ya mod olarak kuracaksın ya da resource packini kurman gerekli. Resource packi ile datapack aynı ZIP dosyası. Datapacki indirip resourcepack klasörüne at sonra oyun içinden aktifleştir düzelir.

Al hatta resource packin linkini atayım. Bu hem datapack hem resource pack. Bunu kurduğunda ne olursa olsun düzelir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sistem gereksinimlerin nedir?

Nereden bakıyoruz kanka.
Sistem özetinden mi?
1.20 de deniyordum bir de 1.20. 1 de deneyeceğim, inşallah olur.
Gene olmadı ya.
Of olmuyor ya.

Hocam sistem gereksinimlerin nedir?

Kanka cevap versene.

Modu silip yeniden kurun olmaz ise modu başka bir siteden indirmeyi deneyin mod paketi bozuk gibi görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullandığının mod olma ihtimali yok keza modlar resource pack istemezler, kullandığın bir datapack ve muhtemelen from the fog kullanıyorsun. Resource packi kur.

Dostum datapack olarak kurmuşsun ya mod olarak kuracaksın ya da resource packini kurman gerekli. Resource packi ile datapack aynı ZIP dosyası. Datapacki indirip resourcepack klasörüne at sonra oyun içinden aktifleştir düzelir.

Al hatta resource packin linkini atayım. Bu hem datapack hem resource pack. Bunu kurduğunda ne olursa olsun düzelir.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı