Minecraft hesabıma giremiyorum

390845

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Bodrum
Merhaba arkadaşlar öncelikle bir şey söyleyeceğim konu açıyorum 2 veya 3 mesaj geliyor sonra ses seda yok sorularıma da cevap yok anlamadım. Minecraft hesabıma giriş yapamıyorum orijinal Launcher kullanıyorum, PC imde virüs yok, cape ve skinimi çok sık değiştirmiyorum. Hesabı arkadaşım vermişti mailini, şifresini, güvenlik sorularını değiştirdim. Şifremi 2 kez üstü üste değiştirdim üzerinden birkaç gün geçti ama mojang güvenlik amacıyla hesabımı kilitlemiş olabilir mi? Mojang sunucuları yoğun diyorlar acaba sorun bundan mı kaynaklanıyor? Ticket attım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bilmiyorsunuz onu anlamadım.

Elbette cevap vereceklerdir. "Mojang sunucuları yoğun." diyorlarsa sunucular yoğun olabilir.

Sordum hesabı verdi mailini, şifresini, güvenlik sorusunu değiştiştirdim oynadım buladar. Sonrra hesaba giriş yapamamaya başladım bu hale geldi. Bıktım artık düzgünce oyun bile oynayamıyorum.

Sordum hesabı verdi mailini, şifresini, güvenlik sorusunu değiştiştirdim oynadım buladar. Sonrra hesaba giriş yapamamaya başladım bu hale geldi. Bıktım artık düzgünce oyun bile oynayamıyorum.
1- mc premium hesabınız çalıntı olabilirmi yani mojang üzerinden 0 olarak alınıp sanamı verdi yoksa 10 20 liralık 2. el olarak satılan hesaplardanmı

eğer hesabın gerçek sahibi değilsen o mojang ekibi ile konuşup şifresini almış olabilir

geçiçi çözüm olarak internete 2021 mc premium genetetör yaz youtube videolarından 10 taneden 1 tane hesap alıp oyniyabilirsin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı