berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.900 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2022 #1 236 TL'ye yaklaşık 2 yıl önce orijinal olarak Microsoft hesabı aldım. Bu hesabın e-postasını değiştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
236 TL'ye yaklaşık 2 yıl önce orijinal olarak Microsoft hesabı aldım. Bu hesabın e-postasını değiştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Windows 7 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 5.919 Makaleler 4 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşletim Sistemi 3 Nisan 2022 #2 236TL detayı iyiymiş. W10 kullanıyorsan Store'daki launcher yönlendiriyor kendi, kullanmıyorsan Minecraft.net veya Mojang'ın sitesine girmen gerekir. Son düzenleme: 3 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
236TL detayı iyiymiş. W10 kullanıyorsan Store'daki launcher yönlendiriyor kendi, kullanmıyorsan Minecraft.net veya Mojang'ın sitesine girmen gerekir.
KS KS berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.900 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Nisan 2022 #3 Windows 7 dedi: 236TL detayı iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Orijinal olduğunu belirtmek için söyledim. Windows 7 dedi: 236TL detayı iyiymiş. Windows 10 kullanıyorsan Store'daki Launcher yönlendiriyor kendi, kullanmıyorsan Minecraft.net veya Mojang'ın sitesine girmen gerekir. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden yapabilirim? Artı 0 Eksi
Windows 7 dedi: 236TL detayı iyiymiş. Genişletmek için tıkla... Orijinal olduğunu belirtmek için söyledim. Windows 7 dedi: 236TL detayı iyiymiş. Windows 10 kullanıyorsan Store'daki Launcher yönlendiriyor kendi, kullanmıyorsan Minecraft.net veya Mojang'ın sitesine girmen gerekir. Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereden yapabilirim?
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 3 Nisan 2022 #4 berat3636 dedi: 236 TL'ye yaklaşık 2 yıl önce orijinal olarak Microsoft hesabı aldım. Bu hesabın e-postasını değiştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam o fiyata hesap alacağınıza sitesinden orijinal alsaydınız daha iyiydi değiştiremezsiniz hesap olarak aldığınız için. Microsoft hesap ayarlarına gidin oradan değiştire basın. Son düzenleme: 3 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
berat3636 dedi: 236 TL'ye yaklaşık 2 yıl önce orijinal olarak Microsoft hesabı aldım. Bu hesabın e-postasını değiştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam o fiyata hesap alacağınıza sitesinden orijinal alsaydınız daha iyiydi değiştiremezsiniz hesap olarak aldığınız için. Microsoft hesap ayarlarına gidin oradan değiştire basın.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.561 Çözümler 7 Yer Ankara 3 Nisan 2022 #5 berat3636 dedi: 236 TL'ye yaklaşık 2 yıl önce orijinal olarak Microsoft hesabı aldım. Bu hesabın e-postasını değiştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Minecraft.net sitesine gir hesap ayarlarına git epostanın yanında düzenle yazcak oraya tıkla degistir. Artı 0 Eksi
berat3636 dedi: 236 TL'ye yaklaşık 2 yıl önce orijinal olarak Microsoft hesabı aldım. Bu hesabın e-postasını değiştirmek istiyorum. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Minecraft.net sitesine gir hesap ayarlarına git epostanın yanında düzenle yazcak oraya tıkla degistir.