Minecraft Hypixel laglı mı?

Hypixel söylendiği kadar laglı mı? Yazın MC almayı düşünüyorum. İnternet hızım 50 Mbps kabloyla bağlanıyorum sizce ne kadar lag olur?

Kanka Hypixel laglı ancak o kadar değil diğer yabancıları izle Türkiye adama nasıl vuruyorsa onlar da neredeyse aynı derecede vuruyolar yani Hypixel laglı değil bile denebilir laglı ancak yabancılar nasıl oynuyorsa bizde neredeyse öyle oynuyoruz.

Ben 2 hafta hypixel'de bedwars oynadım. Daha adama yaklaşamadan o bana vuruyor, adamlar daha az sekiyor falan. 20 ms ile 150 ms arasında çok fark oluyor. Bedwars gibi oyunlar oynayacaksanız değmez.

Kanka Hypixel laglı ancak o kadar değil diğer yabancıları izle Türkiye adama nasıl vuruyorsa onlar da neredeyse aynı derecede vuruyolar yani Hypixel laglı değil bile denebilir laglı ancak yabancılar nasıl oynuyorsa bizde neredeyse öyle oynuyoruz.

Amerika'da oynayan adamla senin oynaman aynımı olacaktı?

İnternetten bakabilirsin Hypixel'in sunucularını snrm SonOyuncu'nun ki gibi sanıyorsun internetten bak adamlar nasıl oynuyor.

Amerika'da oynayan insan her türlü az ping alır, tartışmaya girme benimle. İzlediğin adamlar %90 Amerika'da oynamıyordur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amerika'da oynar oynamaz, adamların milyon dolarlık sunucuları var.
Milyon dolarlar vererek sadece sunucularını sağlamlaştırırlar. Benim o sunucuda 10 ping alabilmem için İstanbul'da falan olması gerek. Senin dediğin örnekle ben LoL Asya sunucusunda 10 ms almam gerek? Sonuçta Riot Games çok daha büyük bir şirket.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı