Minecraft için 5500 TL sistem önerisi

Bütçe
5500

YEG11

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar kendime Minecraft'ın 1.17.1 sürümünü oynamak için bir sistem toplamak istiyorum (monitör dahil). Bütçem 5000-5500 TL civarı. Bana bir sistem veya ekran kartı önerebilir misiniz? Bir de bu fiyata Minecraft videosu çekebileceğim bir sistem toplanır mı?

Son düzenleme:
Neden almasın? Bilgisayardan pek anlamıyorum o yüzden sordum.
Tabii sormanız sıkıntı değil. TurboX ve Izoly bilgisayarları çok kaliteli oyuncu bilgisayarı diye gösteriyorlar ama daha güç kaynaklarının ne olduğu bile belli değil. Doğru düzgün sistem değil anlayacağınız üzere.

Peki APU sistem olarak Calipo'nun yazdığı monitörle beraber bu sistem Minecraft'da kaç FPS verir? Bir de bu parçalar ne kadar kaliteli olduğunu ve kasaya uyup uymayacağını tam olarak bilmiyorum.

Son düzenleme:

Böyle bir şey alırsan ileride harici bir ekran kartı aldığında üst düzey oyunları oynama durumun da olur.

Bunun fiyatı fazla gelirse buna da bakabilirsin:

APU sistem ekran kartı alacak bütçe yoksa tercih edilir. 5500 TL bütçem var diyor ve APU önerenler var inanılmaz.

Eğer sıfır olmasını tercih ediyorsan 4766 TL'ye 1050 Ti kartlı bu sistemi alıp yanında 1000TL'ye çok rahat istediğin monitörü ekleyebilirsin.

Eğer ikinci el ama temiz ürünleri tercih ediyorsanda değil 5500TL 4500TL'ye bile 1050 Ti Ryzen sistem monitörle beraber öneri yapabilirim.

APU sistem ekran kartı alacak bütçe yoksa tercih edilir. 5500 TL bütçem var diyor ve APU önerenler var inanılmaz.

Eğer sıfır olmasını tercih ediyorsan 4766 TL'ye 1050 Ti kartlı bu sistemi alıp yanında 1000TL'ye çok rahat istediğin monitörü ekleyebilirsin.

Eğer ikinci el ama temiz ürünleri tercih ediyorsanda değil 5500TL 4500TL'ye bile 1050 Ti Ryzen sistem monitörle beraber öneri yapabilirim.

Öncelikle Apu sistem fikrini başlığı açan arkadaş kendisi attı ortaya ve gönderdiği sistem üzerinden tavsiyeler verilmiş.

Ayrıca;

5500 tl bütçeye 5600g apu sistem ancak toplanabiliyor. Arkadaş Minecraft oynayacağını söylemiş. 5600g'li güncel bileşenlerden oluşan bir sistem toplamak senin bu tavsiye ettiğin sistemden çok daha mantıklı bu arkadaş için. Şuan çok rahat işini görecek ve ilerde istediği ekran kartını ekleyebileceği önü açık güncel bir sistemi olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı