oylesine1i
Hectopat
Konuyu tam okumamışım. Oyunum orijinal olmadığı için oynayamayacağım.Arkadaşlar Minecraft oynamak için orijinal sürümde arkadaş arıyorum.
Konuyu tam okumamışım. Oyunum orijinal olmadığı için oynayamayacağım.Arkadaşlar Minecraft oynamak için orijinal sürümde arkadaş arıyorum.
Aslında bakıcak olursak sadece arkadaş arıyorumda denebilir.Bu aralar durmadan hastaneye gidip geliyorum ve moralim biraz bozuk tek arkadaşım kuzenim onunda sınavları var ve genellikle gelemiyor.Ben çocukken de arardım böyle arkadaş ama şu an maalesef Minecraft beni sarmıyor daha farklı oyunlara bakıyorum, size iyi eğlenceler dilerim. Minecraft benim küçüklüğümde hexxit gibi mod paketleri sayesinde hayatımda çok iyi anılar bırakmıştır.
Sosyalde bir ara konu açmıştım arkadaş arıyorum diye baya bir linç yemiştim üzmüştü beni.Ben çocukken de arardım böyle arkadaş ama şu an maalesef Minecraft beni sarmıyor daha farklı oyunlara bakıyorum, size iyi eğlenceler dilerim. Minecraft benim küçüklüğümde hexxit gibi mod paketleri sayesinde hayatımda çok iyi anılar bırakmıştır.
Aslında bakacak olursak sadece arkadaş arıyorumda denebilir. Bu aralar durmadan hastaneye gidip geliyorum ve moralim biraz bozuk tek arkadaşım kuzenim onunda sınavları var ve genellikle gelemiyor.
Sosyalde bir ara konu açmıştım arkadaş arıyorum diye bayağı bir linç yemiştim üzmüştü beni.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.