Minecraft İçin En Az FPS Düşüren Shader Pack Tavsiyesi

197823

Kilopat
Sistemimde i5 9400f, GTX 1660Ti ve 16 GB RAM bulunmakta, normal oyunda 400 FPS civarına çıkabiliyorum fakat shader pack kurduğumda FPS 45-50 civarına kadar düşüyor. Denediğim modlar Sildur's shaders ve CaptTatsu’s BSL shaders. Bunlar haricinde 1.18.2 sürümü için daha az FPS kaybı yaşayabileceğim shaders paketi var mı acaba ?

Sistemimde i5 9400F, GTX 1660 Ti ve 16 GB RAM bulunmakta, normal oyunda 400 FPS civarına çıkabiliyorum fakat shader pack kurduğumda FPS 45-50 civarına kadar düşüyor. Denediğim modlar sildur's shaders ve capttatsu's bsl shaders. Bunlar haricinde 1.18.2 sürümü için daha az FPS kaybı yaşayabileceğim shaders paketi var mı acaba?

Low shader pack kurmanız gerekli Ultra fakat kurarsanız çok zorlar sistemi.

Burada ki en düşük shader pack kurdum fakat FPS cidden yerlerde, neredeyse 350 FPS kayıp yaşıyorum.

Ben eski sürümler ile oynamanı tavsiye ederim yeni sürüm shader packler optimize değil gibi ondan dolayı.

OptiFine performans ayarları yaptın mı? Ben yapdığımda daha akıcı oluyordu.
Hayır, onu nereden yapabilirim acaba ?
Ben eski sürümler ile oynamanı tavsiye ederim yeni sürüm shader packler optimize değil gibi ondan dolayı.
Game Pass'ten aldım oyunu, sadece bu sürümü kullanmama izin veriyor, eski sürümlere geçemiyorum.

Hayır, onu nereden yapabilirim acaba?

Game Pass'ten aldım oyunu, sadece bu sürümü kullanmama izin veriyor, eski sürümlere geçemiyorum.

Geçebilirsin, başlatıcının üstündeki sekmelerde yüklemeler var. Yüklemeler kısmından yeni kuruluma bas ve sürümünü seçip oluştura tıkla.
Shader için ben complementary shaders kullanıyorum performans nasıl bilmiyorum ama diğerlerine göre daha sorunsuz ve temiz görüntü veriyor.

Geçebilirsin, başlatıcının üstündeki sekmelerde yüklemeler var. Yüklemeler kısmından yeni kuruluma bas ve sürümünü seçip oluştura tıkla.
Shader için ben complementary shaders kullanıyorum performans nasıl bilmiyorum ama diğerlerine göre daha sorunsuz ve temiz görüntü veriyor.
Evet şimdi buldum orayı teşekkürler.

Sistemimde i5 9400F, GTX 1660 Ti ve 16 GB RAM bulunmakta, normal oyunda 400 FPS civarına çıkabiliyorum fakat shader pack kurduğumda FPS 45-50 civarına kadar düşüyor. Denediğim modlar sildur's shaders ve capttatsu's bsl shaders. Bunlar haricinde 1.18.2 sürümü için daha az FPS kaybı yaşayabileceğim shaders paketi var mı acaba?

Sildurs vibrant shader hocam en optimize fakat realistic değil fantasy yani grafikler ve renkler normal shaderlere göre ve gerçekçiliğe göre biraz daha arttırılmış seviyede ama güzel.

Chocapic 13's high performance toaster iyidir ben daha kötü bir sistemde onu kullanıyorum ve FPS en fazla 30-40 kadar düşüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı