Minecraft için MCpre mi Uczpre mi?

Minecraft Premıum almayı düşünüyorum ama mcpre'den mi uczpre'den mi alayım bilemedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
İçinizde neden bir dolandırılma ve kazıklanma isteği var? :D orjinali neredeyse daha ucuz oyunun hem ilk sahibi olduğunuz bir hesabınız oluyor hem de gitme riski yok ve 2. bir oyunu da oynayabiliyorsunuz...

Ya ben daha önce aldım 2 yıl boyunca kullandım ama o zaman böyle diğildi bir de yanılmıyorsam mcpre toplu olarak hesap aldığı için onlara indirim yapılıyor.

Ya ben daha önce aldım 2 yıl boyunca kullandım ama o zaman böyle diğildi bir de yanılmıyorsam mcpre toplu olarak hesap aldığı için onlara indirim yapılıyor.
Dostum toptan alış yazmışlar ucuzluk sebebine.Kim toplu alıyor diye %80 indirim yapar ki.Yani adamlarında bi karı olması lazım.Kimse hayrına o kadar ucuza satmaz bu devirde.

Xbox Game Pass b)

Game Pass'im var zaten. Tek sorun Game Pass de gereksiz onlarca servis olması yoksa bende ana bilgisayarımda Game Pass'li MC kullanıyorum.

Dostum toptan alış yazmışlar ucuzluk sebebine. Kim toplu alıyor diye %80 indirim yapar ki. Yani adamlarında bir karı olması lazım. Kimse hayrına o kadar ucuza satmaz bu devirde.

Oda doğru.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı