Minecraft için mod önerisi

rreco

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, Minecraft oyununu çok bozmadan oynayabileceğim akacak mod paketi/mod tavsiyeleriniz var mı? Şu sıralar Minecraft oynamayı aşırı istiyorum.

Javamı Bedrock mu ayrıca yaşın kaç ona göre önereyim küçük yaştaki bir MC oyuncusuna jumpscare atan bir mod önermek üzücü olurdu.

Arkadaşlar selam, Minecraft oyununu çok bozmadan oynayabileceğim akacak mod paketi/mod tavsiyeleriniz var mı? Şu sıralar Minecraft oynamayı aşırı istiyorum.

Herobrine modları direk YouTube'a yaz bir tane çıkıyor adını unuttum ben her denediğimde gelmedi ama o heyecan bile çok eğlendirici oluyor hele arkadaşın ile oynarsan. Eğer mod çalışır ise biraz bozabilir bende genelde meşaleler falan oluyordu genelde.

Java için olacak ve yaşım yeterince olgun.

Survival mı yapacaksın çünkü modlar değişkenlik gösterir. Ayrıca hangi sürüm için lazımdı dostum? Uzun zamandır Java'da oynadığım için en kaliteli modların 1.20.1 1.16.5 olduğunu söyleyebilirim. Diğer sürümler eski kaçabilir.

Survival mı yapacaksın çünkü modlar değişkenlik gösterir. Ayrıca hangi sürüm için lazımdı dostum? Uzun zamandır Java'da oynadığım için en kaliteli modların 1.20.1 1.16.5 olduğunu söyleyebilirim. Diğer sürümler eski kaçabilir.
Arkadaşlar survival olacak ve Java için, korku temalı olmayabilir. 1.16.5 sürümü üstünde oynayacağım.

Yazdıklarını incelerim hocam o yüzden ne kadar yazarsan o kadar iyi olur benim için.

Tek oynama derim ben sana. Oynayacak arkadaş ararsanda ben gelirim kardeş :D. Tabii bir sürü MC modu var CurseForge'den kendinde bakabilirsin sürüm ayarlayabiliyosun hatta ne hakkında mod istediğinin bile ayarını yapabiliyorsun. Yung diye bir arkadaş var adamın modları çok iyi ama her Build'e özel mod yapıyor. Mesela Yungs better mineshaft modunu kurarsan mineshaftler daha gerçekçi ve güzel oluyor. Adamın modlara bir bak istersen.

Tek oynama derim ben sana. Oynayacak arkadaş ararsanda ben gelirim kardeş :D. Tabii bir sürü MC modu var CurseForge'den kendinde bakabilirsin sürüm ayarlayabiliyosun hatta ne hakkında mod istediğinin bile ayarını yapabiliyorsun. Yung diye bir arkadaş var adamın modları çok iyi ama her Build'e özel mod yapıyor. Mesela Yungs better mineshaft modunu kurarsan mineshaftler daha gerçekçi ve güzel oluyor. Adamın modlara bir bak istersen.
Arkadaşlık için sağol 😅, dediğin adama bir bakacağım, muhtemelen tek oynarım ama durumlar değişirse bildirimleri açık tut.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı