Minecraft için mouse önerisi

can we be

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Nitro AN515-46 Laptop
AMD Ryzen 7 6800h (16 CPUs) 3.2GHz
NVIDIA RTX 3050Ti
DDR5 4800MHz 32 GB RAM
Minecraft'ta PvP atan birisiyim ve bunun için iyi makro yapabileceğim bir mouse istiyorum. Kaliteli olsun, yazılımı güzel olsun.

Sana en başta makro kullanmamani tavsiye ederim, adil ve eğlenceli ortamı bozmamak adına. Zamanında biz de çok oynadık ah ne günlerdi. Neysr konudan sapmayalım,
Glorious Model O, eğer pvp ile yakından uzaktan bağlantın varsa duymuşsundur adını. Biraz daha büyük ve orta eller için uygun ve oldukça hafif ve şık bir mouse kendisi. Ergonomik bir tasarım istersen Model D de bakabilirsin. Uygulaması üzerinden yaptığınız bazı ayarlar ile jitter, butterfly, drag ve sahasını çok rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kendim kullandım zamanında, sorunuz olursa buyurun.

G502 ya da G502 lighspeed bende kullanıyorum sol üstteki 2 tuşa makro atadım fena kullanılıyor😀 öneririm.

Bu fareyi tercih ettiğimde bana makro verme şansınız var mıdır acaba.

Her ne kadar desteklemesem de yardımcı olmak adına, SpeedAutoClicker piyasada en iyisi şuan. Lütfen abartarak kullanmayın.

Her ne kadar desteklemesem de yardımcı olmak adına, speedautoclicker piyasada en iyisi şu an. Lütfen abartarak kullanmayın.

Onu kullandım fakat güzel ayar yapamadıktan sonra bazı takılmalar oluyor.

Benim zamanımda çok popüler olan ve hala kullanılan modelleri yazayım ben size, bütçeye göre eleme yaparsınız:
  • Glorious Model O
  • Bloody A90
  • Bloody A70
  • Bloody A60
  • Roccat Kain 100 Aimo
  • Razer DeathAdder Essential (drag olmaz)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı