CS:GO'da beceriksiz gibi oynuyordum benimle dalga geçtiler. Oyunu sil, defol git Minecraft oyna dediler. Nasıl katılabilirim aranıza? Ciddi söylüyorum.
Ne indirmem gerekiyor hiç bilmiyorum.
CS:GO'da beceriksiz gibi oynuyordum benimle dalga geçtiler. Oyunu sil, defol git Minecraft oyna dediler. Nasıl katılabilirim aranıza? Ciddi söylüyorum.
Ne indirmem gerekiyor hiç bilmiyorum.
Tavsiyem eğer sürekli oynamak ve arkadaş grubunu daha da genişletmek istiyorsanız cüzi bir miktar ödeyip 2 GB RAM’li sunucu satın almanız. @stevesm1221 İsterseniz sunucunun şifresini Discord’dan verin. Yardımcı olabileceğim bir şey varsa ping ile ilgili düzeltebilirim belki. Hem AuthMe pluginini de kurarak korsan modu aktifleştirdiğinizde hesap çalmayı engelletebilirim.
Tavsiyem eğer sürekli oynamak ve arkadaş grubunu daha da genişletmek istiyorsanız cüzi bir miktar ödeyip 2 GB RAM’li sunucu satın almanız. @stevesm1221 İsterseniz sunucunun şifresini Discord’dan verin. Yardımcı olabileceğim bir şey varsa ping ile ilgili düzeltebilirim belki. Hem AuthMe pluginini de kurarak korsan modu aktifleştirdiğinizde hesap çalmayı engelletebilirim.
Şimdi server'a girdim çıkmış herkes. Adam tutmak için lag'sız server lazım. Server'ı açarken normalden çok daha fazla sıra vardı, lag'ın sebebi bu olabilir mi acaba? Normalde 10 bin kişinin sırasına atardı bu sefer 25 bin kişiye attı.
@stevesm1221 Hocam kafamıza göre takılacağımız bir server ise güzel şeyler ortaya çıkabilir, açıkçası güzel yapılar ortaya çıkarabiliriz. Ben daha önceden düşünmüştüm ancak serverin sorumluluğunu alabileceğimi zannetmiyorum, mod atasam bile uğraşmazı zor geliyor ancak gerçekleştirilebilirse gerçekten hoş temalar ortaya çıkabilir.
Bizi de alırsınız herhalde