Minecraft için PC tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

madenci8080

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Merhaba ben Minecraft için PC toplamak istiyorum.
Shader ile video çekerken 400 üzeri FPS, Shader ile video çekmezken ise 900 üzeri FPS almak istiyorum.
Belirli bütçem yok. Önerilerinizi beklerim. :)

Kelimeler ve anlamları:

Forge (Forge Mod Loader) nedir ?: Adı üstünde Minecraft için birsürü mod yükleyicisi arasından en iyi ve meşhur olanı.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Shader (ShadersMod) nedir ?:ShadersMod oyunu görsel açısından daha gerçekçi kılar mod Forge [Forge'un ne olduğu aşağıda yazıyor] yardımı ile yüklenir ve tek başına çalışmaz bunun için piyasada varolan birsürü shader paketi (shaderpack) arasından biri seçilip ShadersMod'a yüklenir ve shaderlar PCyi çokda zorlayabilir,azda zorlayabilir seçtiğiniz shader paketinin kalitesine bağlı.

Örnek bir video "Shader vs Normal Minecraft"
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sırf Minecraft için o kadar para harcanmaz. Başka oyun oynayacaksanız toplanabilir ama sırf bu oyun için israf olur.
+ GTX 980 Tİ bile videoda 120 - 150 FPS alıyor.
Ama sizin için bir sistem toplayabilirim.

400 fps yi ne yapacaksın? 60-70 fps ve üzerini ınsan gözü ayırt edemez. Hem minecraft için pc toplanmaz

Son düzenleme:
400 ve 900 FPS istemek nasıl bir akıl mantık ? 900 FPS yerine 90 FPS yazsa farkedicek mi zannediyorsunuz ?

Fazlasına gerek bile duymazsın. Bu bile sana fazla bir sistemdir:
4400 TL.PNG

Sırf Minecraft için o kadar para harcanmaz. Başka oyun oynayacaksanız toplanabilir ama sırf bu oyun için israf olur.
+ GTX 980 Tİ bile videoda 120 - 150 FPS alıyor.
Ama sizin için bir sistem toplayabilirim.
Merhaba ben Minecraft için PC toplamak istiyorum.
Shader ile video çekerken 400 üzeri FPS, Shader ile video çekmezken ise 900 üzeri FPS almak istiyorum.
Belirli bütçem yok. Önerilerinizi beklerim. :)

Kelimeler ve anlamları:

Forge (Forge Mod Loader) nedir ?: Adı üstünde Minecraft için birsürü mod yükleyicisi arasından en iyi ve meşhur olanı.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Shader (ShadersMod) nedir ?:ShadersMod oyunu görsel açısından daha gerçekçi kılar mod Forge [Forge'un ne olduğu aşağıda yazıyor] yardımı ile yüklenir ve tek başına çalışmaz bunun için piyasada varolan birsürü shader paketi (shaderpack) arasından biri seçilip ShadersMod'a yüklenir ve shaderlar PCyi çokda zorlayabilir,azda zorlayabilir seçtiğiniz shader paketinin kalitesine bağlı.

Örnek bir video "Shader vs Normal Minecraft"
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sana bu videoyu izlemeni tavsiye ederim, içine bir de güzel ekran kartı koyarsan süper bilgisayar olur. Hem de uygun fiyatlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX980 rahat 1k fps veriyor, Minecraft işlemciye çok yüklenir i7 6700k 6700 ya da 4790k amazondan al. GTX 980 alabilirsin.

Her şey için sağ olun yani öyle 3000 5000 TL'ye olmayacak bu iş anlaşılan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı