Minecraft için shader ve texture pack önerisi

11ARDA11

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 1.16.5 için shader ve texture pack arıyorum. Böyle smooth soft olan mumkunse FPS artıracak ya da FPS'i cok dusurmeyecek tatlı bir shader ve pack.

Sistem bilgilerini paylaşır mısın? Eğer sistemin yeterliyse Distance Horizon ve onunla uyumlu bliss shaderpack falan kullanırsan oyun zevkini epey arttırabilir.
Texture pack olarak da yine oyun zevkini arttırması adına mutlaka fresh animation ve dynamic Surround kullanmanı tavsiye ederim.

Sistem bilgilerini paylaşır mısın? Eğer sistemin yeterliyse distance Horizon ve onunla uyumlu bliss shaderpack falan kullanırsan oyun zevkini epey arttırabilir.
Texture pack olarak da yine oyun zevkini arttırması adına mutlaka fresh animation ve dynamic Surround kullanmanı tavsiye ederim.

Hocam merhaba laptop IdeaPad 320 kullanıyorum oyunda 60 200 FPS arası alıyorum sodium +lithium kullanıyordum simdi daha fazla FPS arttıran mod var elimde.

Seus Renewed shader kullanıyordum ben. En performanslısı değildir muhtemelen ama Distance Horizon'u düşük chunk ayarlarda kullanmak hem oyun zevkini ciddi şekilde arttırıp hem de performanstan çok kayıp verdirmiyor. Ekran kartın ne bilmiyorum muhtemelen APU falandır o yüzden shaderı çok tavsiye etmem. Yine de söylediklerimi deneyebilirsin. Texture pack olarak dediklerimi mutlaka dene derim hem performansa da bir etkisi yok.

Seus renewed shader kullanıyordum ben. En performanslısı değildir muhtemelen ama distance Horizon'u düşük chunk ayarlarda kullanmak hem oyun zevkini ciddi şekilde arttırıp hem de performanstan çok kayıp verdirmiyor. Ekran kartın ne bilmiyorum muhtemelen APU falandır o yüzden shaderı çok tavsiye etmem. Yine de söylediklerimi deneyebilirsin. Texture pack olarak dediklerimi mutlaka dene derim hem performansa da bir etkisi yok.

Ekran kartım NVIDIA 920MX hocam bir de ben böyle günesin işiğinin vurdugu shaderları gorunce korkuyorum cok FPS dusurur diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı