Minecraft iki sürümünü alanlara verilecek ödül netleşti

Eskiden 5 TL'ye aldığım premium hesabın içinden kod çıkmıştı. Beni Microsoft Store'ye yönlendirip Bedrock Edition'u vermişti. Geçenler günler'de Bedrock Edition'a sahip olanlara Java hediye dediler. Yani ikiside bana bedavaya gelmiş oldu. Pelerini alabilecek miyim ?

Eskiden 5 TL'ye aldığım Premium hesabın içinden kod çıkmıştı. Beni Microsoft Store'ye yönlendirip Bedrock Edition'u vermişti. Geçenler günler'de Bedrock Edition'a sahip olanlara Java hediye dediler. Yani ikisi de bana bedavaya gelmiş oldu. Pelerini alabilecek miyim?

Hayır. 6 Haziran'dan önce  iki sürümede sahip olmanız lazımdı.

@509401 hocam size geldi mi pelerin? Ya da burada gelen birisi var mı? 28 Mayıs'ta almıştım ben hâlâ gelmemiş. Ama şimdi aklıma geldi ben 28 Mayıs'ta Bedrock almıştım ondan sonra bana kampanya ile Java verilmişti ben bu pelerine dahil miyim değil miyim tam anlayamadım.

@509401 hocam size geldi mi pelerin? Ya da burada gelen birisi var mı? 28 Mayıs'ta almıştım ben hâlâ gelmemiş. Ama şimdi aklıma geldi ben 28 Mayıs'ta bedrock almıştım ondan sonra bana kampanya ile Java verilmişti ben bu pelerine dahil miyim değil miyim tam anlayamadım.

Hocam rica ediyorum 6 Haziran'dan önce iki sürümü aldıysanız gelir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı