Selamlar. SonOyuncu, Craftrise ve orijinal Minecraft, Hypixel, Twerion gibi birçok sunucuda aynı hatayı alıyorum. Bundan birkaç gün önce bir regedit kurdum, ondan sonra olmaya başladı. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum, iyi forumlar <3
Hocam internetim kesilmiyor ki ankamış değilim. Aynı sürümü hatta aynı hesabı bir arkadaşıma verdim 3 saattir sorunsuz oynuyorum dedi.
Yardımcı olabilecek var mı?
Hocam internetim kesilmiyor ki anlamış değilim. Aynı sürümü hatta aynı hesabı bir arkadaşıma verdim 3 saattir sorunsuz oynuyorum dedi.
Yardımcı olabilecek var mı?
Sosyal'de önceden açılan aynı hatayı alan arkadaşların konularına bakabilirsiniz. Belki o konularda çözüm bulunmuştur. Ben genellikle bu hatayı internetim gidip geldiği zaman alıyorum dediğim gibi. Umarım en kısa zamanda çözümü bulabilirsiniz.
Sosyal'de önceden açılan aynı hatayı alan arkadaşların konularına bakabilirsiniz. Belki o konularda çözüm bulunmuştur. Ben genellikle bu hatayı internetim gidip geldiği zaman alıyorum dediğim gibi. Umarım en kısa zamanda çözümü bulabilirsiniz.
Dostum tekrardan selam çözümünü buldum gibi D: Regedit güvenlik duvarının izinlerini kapatmış bu sebepten internet kopması ve bu sorun ortaya çıktı izinleri açar isen sorun kalkacaktır iyi günler.
Aslında evet, çok sık internetim çok kısa süreliğine gidiyor bunun çözümünü bulsak daha doğru bence
Dostum tekrardan selam çözümünü buldum gibi D: Regedit güvenlik duvarının izinlerini kapatmış bu sebepten internet kopması ve bu sorun ortaya çıktı izinleri açar isen sorun kalkacaktır iyi günler.
Aslında evet, çok sık internetim çok kısa süreliğine gidiyor bunun çözümünü bulsak daha doğru bence