M Melloweyss Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #1 Çözüm nedir acaba?
Çözüm Ankidaster 15 Kasım 2022 Melloweyss dedi: Minecraft'ta 1.19.2 sürümüyle girmeye çalıştım internal expection hatası aldım. Girmek istediğim sunucu Aternos'tan açmıştım kendim. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda yüklü olan Java'yı silin ve Java 18 indirin ve tekrar deneyin.
Melloweyss dedi: Minecraft'ta 1.19.2 sürümüyle girmeye çalıştım internal expection hatası aldım. Girmek istediğim sunucu Aternos'tan açmıştım kendim. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda yüklü olan Java'yı silin ve Java 18 indirin ve tekrar deneyin.
furkan4848 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.044 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #2 Hocam bunun birkaç sebebi var. İnternetle alakalı olabilir veya Premium'unuz yoksa Premium gerektiren bir sunucuya girerken yaşayabilirsiniz. Artı -1 Eksi
Hocam bunun birkaç sebebi var. İnternetle alakalı olabilir veya Premium'unuz yoksa Premium gerektiren bir sunucuya girerken yaşayabilirsiniz.
KS KS M Melloweyss Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #3 Minecraft tamamen orjinal kendi aternostan açtığım bir sunucyla arkadaşımla oynamaya çalışıyorum ancak sadece o sunucuya girmiyor bu hatayı veriyor ancak hypixel cubecraft girdiğimde bu hatayı vermiyor Artı 0 Eksi
Minecraft tamamen orjinal kendi aternostan açtığım bir sunucyla arkadaşımla oynamaya çalışıyorum ancak sadece o sunucuya girmiyor bu hatayı veriyor ancak hypixel cubecraft girdiğimde bu hatayı vermiyor
furkan4848 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.044 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #4 Server.pro | Professional Game Server Hosting buradan sunucu açıp dener misiniz? Burada sadece 1 saat de bir yenilemeniz gerekiyor sunucuyu. Aktif olarak kendim kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Server.pro | Professional Game Server Hosting buradan sunucu açıp dener misiniz? Burada sadece 1 saat de bir yenilemeniz gerekiyor sunucuyu. Aktif olarak kendim kullanıyorum.
KS KS M Melloweyss Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #5 Sunucuyu açtım ancak hala aynı hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
Ankidaster Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 685 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #6 Melloweyss dedi: Eki Görüntüle 1573955 Çözüm nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam Minecraft'a hangi sürüm ile girmeyi denediniz. Artı 0 Eksi
Melloweyss dedi: Eki Görüntüle 1573955 Çözüm nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam Minecraft'a hangi sürüm ile girmeyi denediniz.
KS KS M Melloweyss Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #7 Minecrafta 1.19.2 sürümüyle girmeye çalıştım internal expection hatası aldım.Gİrmek istediğim sunucu aternostan açmıştım kendim. Artı 0 Eksi
Minecrafta 1.19.2 sürümüyle girmeye çalıştım internal expection hatası aldım.Gİrmek istediğim sunucu aternostan açmıştım kendim.
furkan4848 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.044 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #8 Melloweyss dedi: Minecraft'ta 1.19.2 sürümüyle girmeye çalıştım internal expection hatası aldım. Girmek istediğim sunucu Aternos'tan açmıştım kendim. Genişletmek için tıkla... Aternos'daki server da 1.19.2 mi? Artı 0 Eksi
Melloweyss dedi: Minecraft'ta 1.19.2 sürümüyle girmeye çalıştım internal expection hatası aldım. Girmek istediğim sunucu Aternos'tan açmıştım kendim. Genişletmek için tıkla... Aternos'daki server da 1.19.2 mi?
Ankidaster Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 685 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #9 Melloweyss dedi: Minecraft'ta 1.19.2 sürümüyle girmeye çalıştım internal expection hatası aldım. Girmek istediğim sunucu Aternos'tan açmıştım kendim. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda yüklü olan Java'yı silin ve Java 18 indirin ve tekrar deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Melloweyss dedi: Minecraft'ta 1.19.2 sürümüyle girmeye çalıştım internal expection hatası aldım. Girmek istediğim sunucu Aternos'tan açmıştım kendim. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda yüklü olan Java'yı silin ve Java 18 indirin ve tekrar deneyin.
KS KS M Melloweyss Decapat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2022 #10 Evet aternostan 1.19.2 sürümünde açtım Artı 0 Eksi