Minecraft isim değiştirildiği için Aternos verileri gitti

FBEmre

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşımla Minecraft oynarken Aternos üzerinden, ismimi değiştirmek istedim bir baktım her şeyim gitmiş. Eski ismimi de yapamıyorum Minecraft 30 günde bir diyor. Ne yapacağım verilerimi aktarmanın bir yolu falan var mı Aternos'ta oyuncular kısmından falan kimlerin olduğu gözüküyor bilen varsa yardım edebilir mi? Tüm her şeyim gitti uzun zamandır oynuyoruz.

Auth Me modunu kurup eski hesabınızın adıyla oyunda giriş yapabilirsiniz. Eşyalarınızı bir sandığa koyun ve normal isminize dönüp eşyalarınızı tekrar alabilirsiniz.

Offline hesap olarak girmeniz gerekiyor.

Auth Me modunu kurup eski hesabınızın adıyla oyunda giriş yapabilirsiniz. Eşyalarınızı bir sandığa koyun ve normal isminize dönüp eşyalarınızı tekrar alabilirsiniz.

Offline hesap olarak girmeniz gerekiyor.
Dostum teşekkür ederim yardımın için de böyle veri aktarımı falan yokmu çünkü oyuncular kısmından oyuncuları görüp verileri gözüküyor belki oluyodur diye yazdım. Yoksa eşyalarımı yaratıcıya geçip de alabilirim de geçmek istemiyorum. Çünkü her şey full canla elime gelecek ve tüm başarımlarım da gitmiş olacak belki bi veri aktarımı yolu falan vardır diye şey yaptım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İsim değiştirince UUID'niz değişiyorsa bu şekilde yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı