Selamın aleyküm MultiMC'yi neden indiriyoruz ve güvenilir mi?

Aleyküm selam.
Selamünaleyküm MultiMC'yi neden indiriyoruz ve güvenilir mi?

Google'a MultiMC yazıp bulabilirsiniz. Neden güvenli olduğunu da üstteki mesajda açıkladım.

Orijinal Minecraft hesabı olmayanlar için bir yöntem var mı?
Düzenleme: Sonradan yazdığını fark ettim sorunum çözüldü.

Duyuru: 16 Kasım saat 10:18 de yapılan duyuruda mod paketi yapımcısı Remarkably Beatiful mod paketini duyurdu. Bu mod paketi Remarkably Optimized mod paketini baz alarak fazladan kazandığınız FPS'i güzel efekt ve görselliklerle kullanmayı amaçlıyor. Şu anlık sadece 1.21.1 ve geliştirme sürecinde olduğunu da unutmayın.

Discord adresi verecektim fakat yasaklanmış? Gidip mod paketinin orjinal sayfasından discord adreslerini bulabilirsiniz.

Not: Bu konu herhangi bir reklam değildir, sadece faydalı bulduğum bir mod paketini tanıtıyorum.

Oha sağolun hocam eski laptopta 20 30 FPS'i zor alırken şimdi daha akıcı çalıştı uçuyor mübarek .

@ramazanmelih1250 klasik OptiFine ile arasındaki performans farkı nedir test ettiniz mi? Hiç modlarla falan uğraşmak istemediğimden soruyorum. Aradaki fark kayda değer mi?

@ramazanmelih1250 klasik OptiFine ile arasındaki performans farkı nedir test ettiniz mi? Hiç modlarla falan uğraşmak istemediğimden soruyorum. Aradaki fark kayda değer mi?

Kesinlikle, ben test etme ihtiyacı duymadım ama internette karşılaştırmalarını bulabilirsin.

Modlarla uğraşmaya gelince, resmi Minecraft hesabın varsa Prism Launcher, yoksa ise polymc Launcher yükle. Her iki Launcher de MultiMC launcherinin forku olduğu için bu konuda anlattığım adımlarda kolayca yükleyebilirsin.

Premium hesabım var fakat tlauncherle yıllardır takılıyorum çünkü direkt Optifine indirmek hoş oluyor Belki işinize yarayabilir diye şu videoyu buraya bırakıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Arkadaş uğraşmış her şeyi 8 dakikada anlatmış. Sizinki ile ne kadar fark olur bilmem ama bir göz atmaya değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…