Daha önce düzgündü değişiklik yapmadım tl launcher indirdim afk atmak için böyle oldu sonra sildim düzelmedi

Merhaba. Fabric setupda bu hatayı alıyorum.
java.lang.RuntimeException: No launcher directory found!
 at net.fabricmc.installer.client.ClientHandler.lambda$doInstall$1(ClientHandler.java:81)
  at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
sebebi nedir acaba?

Merhaba. Fabric setupda bu hatayı alıyorum.
Java. Lang. Runtimeexception: No Launcher directory found!
 At net. Fabricmc. İnstaller. Client. Clienthandler. Lambda$doınstall$1(clienthandler. Java: 81)
  At Java. Lang. Thread. Run(unknown Source)
Sebebi nedir acaba?

Launcher ne? Biraz geç cevap verdim kusura bakma.

Daha önce düzgündü değişiklik yapmadım TL Launcher indirdim AFK atmak için böyle oldu sonra sildim düzelmedi.

Mod paketini silip tekrar kurmayı denedin mi?

Ben multi MC indirip remarkably optimized indirdim ama microsof hesabımla giriş yaptım paralı diyor bir tek demo oynayabiliyorum ücretsiz oynamamın yolu yok mu başka bir programdan oynayabiliyor muyum remarkably optimizedi?

CurseForgeda bir ton optimize için mod paketleri var, MultiMc gibi güvenliği şüpheli istemcileri kullanmak yerine CurseForge kullanabilirsiniz

eğer crackli kullanıyorsanız ya da öneren arkadaş MultiMc'nin güvenli olduğunu düşünüyorsa/biliyorsa güzel bir öneri ve yardımcı yazı olmuş, eline sağlık

Ben multi MC indirip remarkably optimized indirdim ama microsof hesabımla giriş yaptım paralı diyor bir tek demo oynayabiliyorum ücretsiz oynamamın yolu yok mu başka bir programdan oynayabiliyor muyum remarkably optimizedi?

MultiMC ile orijinal hesap var ise oynayabilirsiniz. Orijinal hesap yoksa "resmi Minecraft hesabı olmayanlar için kurulum" bölümündeki remarkably optimized YouTube kanalından modları nasıl elle kurabileceğinizi öğrenebilirsiniz. TL legacy, TL launcher gibi Launcher'lar ile de çalışır.

CurseForge'da bir ton optimize için mod paketleri var, MultiMC gibi güvenliği şüpheli istemcileri kullanmak yerine CurseForge kullanabilirsiniz.

Eğer crackli kullanıyorsanız ya da öneren arkadaş MultiMC'nin güvenli olduğunu düşünüyorsa/biliyorsa güzel bir öneri ve yardımcı yazı olmuş, eline sağlık.

MultiMC, yıllardır resmi Minecraft launcherinin sadece tek bir. Minecraft dosyasında bütün her şeyi tutması ve birden fazla bağımsız mod paketi kurmak istendiğinde bunun yapılamaması sorununu çözmek için ortaya çıkmıştır. Açık kaynak kodlu olduğu için isteyen herkes nasıl çalıştığını görebilir.

İsteyen istediği Launcher'i kullanabilir. Ben MultiMC'yi sadece CurseForge ile sınırlı olmadığı, açık kaynak kodlu olduğu için kullanıyorum.

İsteyen istediği mod paketini kullanabilir. Sade olduğu için ben remarkably optimized kullanıyorum. Ve bunu anlattım.

Bu rehberi hazırlamamın asıl amacı, çoğu kişinin hala hiçbir sebep yokken belki haftalarca OptiFine beklemesi, (1.21 OptiFine hala çıkmadı) daha düşük FPS'ler alması ve sodium gibi birçok modların birleşiminden oluşan bu paketlerden haberlerinin olmamasıydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı