veccük Zeptopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #1 Minecraft Java 1.19.2 sürümünde oynuyorum ama keçi boynuzunun sesi gelmiyor, sebebini bilen var mı? Yardım lazım.
Minecraft Java 1.19.2 sürümünde oynuyorum ama keçi boynuzunun sesi gelmiyor, sebebini bilen var mı? Yardım lazım.
DevMirst Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 196 22 Ocak 2023 #2 Minecraft sil ve tekrar yükle ama appdata dosyalardan sil direkt sıfırdan yükle çözülmes ise minecraft ile alakalı bir bugtur Artı 0 Eksi
Minecraft sil ve tekrar yükle ama appdata dosyalardan sil direkt sıfırdan yükle çözülmes ise minecraft ile alakalı bir bugtur
W wgattron Centipat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #3 Ayarlardan tüm sesleri %100 açıp dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS veccük Zeptopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #4 wgattron dedi: Ayarlardan tüm sesleri %100 açıp dener misin? Genişletmek için tıkla... denedim olmuyor DevMirst dedi: Minecraft sil ve tekrar yükle ama appdata dosyalardan sil direkt sıfırdan yükle çözülmes ise minecraft ile alakalı bir bugtur Genişletmek için tıkla... sadece sürümün kayıt dosyasını silsem olmaz mı Artı 0 Eksi
wgattron dedi: Ayarlardan tüm sesleri %100 açıp dener misin? Genişletmek için tıkla... denedim olmuyor DevMirst dedi: Minecraft sil ve tekrar yükle ama appdata dosyalardan sil direkt sıfırdan yükle çözülmes ise minecraft ile alakalı bir bugtur Genişletmek için tıkla... sadece sürümün kayıt dosyasını silsem olmaz mı
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.566 Çözümler 91 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #5 veccük dedi: Minecraft Java 1.19.2 sürümünde oynuyorum ama keçi boynuzunun sesi gelmiyor, sebebini bilen var mı? Yardım lazım. Genişletmek için tıkla... Minecraft komple silmeden önce kullandığın sürümü sil ve tekrar yükle. Java'yı son sürüme güncelle. Artı 0 Eksi
veccük dedi: Minecraft Java 1.19.2 sürümünde oynuyorum ama keçi boynuzunun sesi gelmiyor, sebebini bilen var mı? Yardım lazım. Genişletmek için tıkla... Minecraft komple silmeden önce kullandığın sürümü sil ve tekrar yükle. Java'yı son sürüme güncelle.
W wgattron Centipat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 158 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #6 veccük dedi: Denedim olmuyor. Sadece sürümün kayıt dosyasını silsem olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Orijinal mi korsan mi? Artı 0 Eksi
veccük dedi: Denedim olmuyor. Sadece sürümün kayıt dosyasını silsem olmaz mı? Genişletmek için tıkla... Orijinal mi korsan mi?
DevMirst Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 196 22 Ocak 2023 #7 veccük dedi: denedim olmuyor sadece sürümün kayıt dosyasını silsem olmaz mı Genişletmek için tıkla... öyle dene olmazsa dediğimi yap Artı 0 Eksi
veccük dedi: denedim olmuyor sadece sürümün kayıt dosyasını silsem olmaz mı Genişletmek için tıkla... öyle dene olmazsa dediğimi yap
KS KS veccük Zeptopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #8 wgattron dedi: Orijinal mi korsan mi? Genişletmek için tıkla... korsan ama korsan oynayan arkadaşımda ses var Artı 0 Eksi
wgattron dedi: Orijinal mi korsan mi? Genişletmek için tıkla... korsan ama korsan oynayan arkadaşımda ses var