Çözüldü Minecraft Java 2. GPU'yı kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
21
Merhabalar, sistemde 2 GPU takılı ve birisi mining yapıyor. Diğerinden oyun oynuyorum ve çıkışı ondan alıyorum. Ancak Minecraft Java hariç tüm oyunlar kişisel oyun GPU'sunu kullanırken Java mining yapan GPU'ya dadanıyor. Bunu nasıl fixleyebilirim?

Çözüm
Tam olarak ismi nedir?
Oyun ayarlarında bulamadım. Ama NVIDIA denetim masasında 3D ayarlarının yönetilmesi kısmında Program ayarları var. Oradan Minecraft'ı seçin orada yoksa Ekle'den ekleyin. OpenJDK ve Java Platform'ları ekleyin. Bu program için tercih edilen grafik işlemci kısmında olması lazım.
Tam olarak ismi nedir?
Oyun ayarlarında bulamadım. Ama NVIDIA denetim masasında 3D ayarlarının yönetilmesi kısmında Program ayarları var. Oradan Minecraft'ı seçin orada yoksa Ekle'den ekleyin. OpenJDK ve Java Platform'ları ekleyin. Bu program için tercih edilen grafik işlemci kısmında olması lazım.

Çözüm
Tam olarak ismi nedir?

Java olduğunu düşünüyorum, dediğiniz sorunun çözümü:

1. adım:

Görev yöneticisi> Görev Yöneticisi içinden Minecraft'a sağ tık > dosya konumunu aç > Eki Görüntüle 1360288 bu kısımdan sağdaki boş kısma tıklayıp dosya konumunu kopyalayın.

2. adım:

Arama kısmına (büyüteç) grafik ayarları yazıyoruz > açılan yerde göz at tuşuna basıyoruz > kopyaladığımız dosya konumunu yine bu kısımdan Eki Görüntüle 1360288 boş yere tıklayıp yapıştırıyoruz > javaw olacak onu seçiyoruz > grafik ayarlarının olduğu yerde çıkacak > çıkan yerden seçenekler > yüksek Performans'ı seçiyoruz.

Bu kadar. Eğer hala yetersiz geliyorsa OptiFine kurmanızı öneririm. Yetersiz gelmesze bile kurun.

Sonda yüksek performans seçmek yerine diğerini seçersiniz hocam.

Teşekkür ederim biraz karıştırarak buldum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı