Minecraft Java alınır mı?

emin ymz

Decapat
Daha fazla  
Minecraft Java almayı düşünüyorum. Orijinali aldıktan sonra sürümleri kendimiz seçebiliyor muyuz yoksa oyun kendi mi en son sürümde oynatıyor? Buna göre alacağım ve tauncher korsan da oynayan arkadaşlarla Aternos'dan bende girebilir miyim orijinal alırsam? Fiyatı da 199 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft Java almayı düşünüyorum. Orijinali aldıktan sonra sürümleri kendimiz seçebiliyor muyuz yoksa oyun kendi mi en son sürümde oynatıyor? Buna göre alacağım ve tauncher korsan da oynayan arkadaşlarla Aternos'dan bende girebilir miyim orijinal alırsam? Fiyatı da 199 TL.
Alınır. Dolar kuru baz alındığında her an zam gelmesi oldukça olası. Evet orjinalinde tabiki istediğiniz sürümleri seçebilir, dilerseniz optifine ve forge yükleyerek oynayabilirsiniz. Aternos da sunucu ayarlarından korsanı aktifleştirdikten sonra arkadaşlarınız da servere katılabilir. Zaten siz her servere girebileceksiniz.

Hem Bedrock hem de Java geliyor eğer oynayacaksanız alınır, istediğiniz sürümü seçebiliyorsunuz en yeni, eski sürümlerden betalara kadar. Crack Launcher'ları önermiyorum. Microsoft'un Türkiye'ye de fiyat getirmesi güzel olmuş önceden Mojang'dan euroyla alırken bayağı pahalıydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı