A aknbugra50 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #1 Yazın Minecraft Java+Bedrock 60-70 TL arası olacağı söyleniyor. Bu doğru mudur? Doğruysa tam tarih nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2022
Yazın Minecraft Java+Bedrock 60-70 TL arası olacağı söyleniyor. Bu doğru mudur? Doğruysa tam tarih nedir?
Çözüm aionthearete 15 Mayıs 2022 Hayır yazın Java'ya sahip olanlara bedrock, Bedrock'a sahip olanlara Java verilecek yani şu an 70 TL'ye bedrock alırsanız yazın Java hesabınız olacaktır. Ayrıca tam tarih belli değil sadece yazın olacağını söylediler.
Hayır yazın Java'ya sahip olanlara bedrock, Bedrock'a sahip olanlara Java verilecek yani şu an 70 TL'ye bedrock alırsanız yazın Java hesabınız olacaktır. Ayrıca tam tarih belli değil sadece yazın olacağını söylediler.
397448 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.865 Makaleler 1 Çözümler 11 15 Mayıs 2022 #11 387354 dedi: Bedrock nereden alınıyor Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'dan. Artı 0 Eksi
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.047 Makaleler 3 Çözümler 12 15 Mayıs 2022 #12 yapiz dedi: Hayır şu anlık yok. Denemek için betaya geçmeniz gerekiyor, geçince de sadece marketdeki hazır maplerde açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yazın almıştım hala aynı demek ki. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
yapiz dedi: Hayır şu anlık yok. Denemek için betaya geçmeniz gerekiyor, geçince de sadece marketdeki hazır maplerde açılabiliyor. Genişletmek için tıkla... Yazın almıştım hala aynı demek ki. Teşekkürler.
aionthearete Kilopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.514 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #13 yesososo dedi: Hocam RTX açılarak Survival modu oynanılabiliyor mu yoksa hala şov amaçlı mı? Ona göre alayım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız destekliyor ise açılıyor. 387354 dedi: Bedrock nereden alınıyor? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store. Artı 0 Eksi
yesososo dedi: Hocam RTX açılarak Survival modu oynanılabiliyor mu yoksa hala şov amaçlı mı? Ona göre alayım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınız destekliyor ise açılıyor. 387354 dedi: Bedrock nereden alınıyor? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store.
Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.047 Makaleler 3 Çözümler 12 15 Mayıs 2022 #14 aionthearete dedi: Bilgisayarınız destekliyor ise açılıyor. Genişletmek için tıkla... Survival modda açamamıştım. Beta'da açılıyordu. Artı 0 Eksi
aionthearete dedi: Bilgisayarınız destekliyor ise açılıyor. Genişletmek için tıkla... Survival modda açamamıştım. Beta'da açılıyordu.
aionthearete Kilopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.514 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #15 yesososo dedi: Survival modda açamamıştım. Beta'da açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Son gelen sürümde açıyordum diye hatırlıyordum ama? Artı 0 Eksi
yesososo dedi: Survival modda açamamıştım. Beta'da açılıyordu. Genişletmek için tıkla... Son gelen sürümde açıyordum diye hatırlıyordum ama?