B BekoVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 106 9 Haziran 2020 #1 Tam olarak nasıl anlatırım bilmiyorum fakat Java dosyasında Java yok onun yerine java.exe var Minecraft oynamam için de Java lazım. Bunu nasıl çözeceğim? Yardım ederseniz çok mutlu olurum.
Tam olarak nasıl anlatırım bilmiyorum fakat Java dosyasında Java yok onun yerine java.exe var Minecraft oynamam için de Java lazım. Bunu nasıl çözeceğim? Yardım ederseniz çok mutlu olurum.
Humbuss Centipat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 85 9 Haziran 2020 #2 java sil yükle sorun hal olur Artı 0 Eksi
barissyaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2018 Mesajlar 2.987 Yer İstanbul 9 Haziran 2020 #3 Bence javanın eski versiyonunu yükle. Artı 0 Eksi
KS KS B BekoVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 106 9 Haziran 2020 #4 Humbuss dedi: java sil yükle sorun hal olur Genişletmek için tıkla... barissyaa dedi: Bence javanın eski versiyonunu yükle. Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptım fakat düzelmedi. Artı 0 Eksi
Humbuss dedi: java sil yükle sorun hal olur Genişletmek için tıkla... barissyaa dedi: Bence javanın eski versiyonunu yükle. Genişletmek için tıkla... Hepsini yaptım fakat düzelmedi.
aaBrrreq Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #5 Java'yı güncelle, Java'yı güncelleyince oldu bende. Artı 0 Eksi